Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Látott már, mégis attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott már, mégis attól félek, hogy nem fogok neki tetszeni? L

Figyelt kérdés

Az a problémám,hogy fél éve megismertem egy fiút,többször is látott,elég közelről is..kb 10x látott már ,beszélgettünk is. Én akkor láttam rajta amúgy,hogy elég szimpatikus vagyok neki,egyszer így mások előtt meg is jegyezte mikor egy játékszabályt magyarázott el ,hogy azt állítja,hogy pl ÉN szép lány vagyok... ezen meg is lepődtem,hogy miért pont engem emel ki amikor sokkal szebb lányok is vannak itt. Én alapból rettentően önbizalomhináyos vagyok,de ezt nem mutatom a többieknek.Régen csúfotlak ált suliban,hogy csúnya lány vagyok...később már nem kaptam ilyen megjegyzéseket,max néha-néha... de azért voltak akiktől már hallottam,hogy hú de szép vagyok. És ezek mindig kétségekkel töltöttek el,hogy ez tuti kamu én nem lehet szép..

A lényeg a lényeg,hogy a srácot már nem láttam kb 4 hónapja ,mert elkerültünk arról a bizonyos helyről ahol láthattuk egymást eddig. Erre felkeresett egy pár hete,hogy elhívna randira,mert már azóta szingli és mindig nagyon tetszettem neki... és azóta is rengetegszer írja ,hogy milyen gyönyörű lány vagyok.

És itt a baj,hogy nem is merek vele találkozni ,mert attól rettegek,hogy tuti összekver valakivel,vagy nem tudom. Hogy gondolhatja rólam,hogy szép vagyok? Mi van,ha meglát és meggondolja magát és azt mondja nem is szép,rosszul emlékezett? Vagy majd mások mondják meg neki,hogy ez a lány nem is szép? Rettegek a találkozástól pedig tudom,hogy már látott többször is...

Mit gondoltok?? Ez már nagyon beteg igaz? :( Hogy tudnám bemagyarázni magmanak,hogy szép vagyok? Vagy hogy mi lesz,ha már még sem fog szépnek látni?

2020. jan. 21. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Élőben látott már többször is - írod. Miért keverne össze bárkivel? :-) próbáld meg, találkozz vele valahol valami nyilvános helyen. :-)
2020. jan. 21. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég gáz, ja. Ugyanakkor ez olyan, mint a sok incel srác önbizalomhiánya itt; amíg nem tapasztalja meg, hogy valaki szeretheti, nem fogja elhinni, hogy márpedig jól néz ki.

Az kizárt, hogy összekever valakivel, tehát van benned olyan, ami tetszik neki. Hozzad ki magadból a maximumot. Elég egyszerű dolog van szerintem. Menjél el fodrászhoz és kozmetikushoz, vegyed fel a legszebb hétköznapi ruháidat, cipődet és usgyi a randira.

Arra vigyázz, hogy a céljait ne értsd félre. Tapasztalatlannak tűnsz, ha nem vigyázol, könnyen szexbarát lehet belőled.

2020. jan. 21. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szépnek lát, ha randizni hívott. Csak a nyálas bókokkal vigyázz, mert ha igazak is, az ilyen nagydumás emberekkel óvatosan kell bánni. Szerintem találkozz vele, ismerd meg, de csak okosan!
2020. jan. 21. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!