Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél ez mit jelent? Komolyan ne vicceljétek el, kiváncsi vagyok rá.
Szóval velem szembe van egy nő, lehuzza a kapucnis puloverjét majd megigazítja a melltartóját.
Nekem úgy jön le hogy ezzel akarja felhívni rá a figyelmet, szexuális értelembe. Vagy nem jól gondolom?
Utolsó: Igazad van. :D Fáj nekik hogy ő nekik ilyen nem adatik meg.
Pofára nem esek, mert egy férfi egyből levágja hogy mi a helyzet! :)
"Szóval ez szexuális jel, a nőknél gyakori amikor ,,cél fegyverként " használják. Ezt a nők tudják, hogy a férfiak a női mellekért oda vannak."
Azért valahol félelmetes belegondolni, hogy a kérdező és valószínűleg még egy csomó másik kiéhezett pasi gondolja, hogy egy nő csak a puszta létezésével is azt igyekszik kommunikálni felé, hogy szeretne tőle bármit is. Ugyanarra a buszra szállt fel, amin te is utazol? Biztos azért, mert bejössz neki. Egy utcában laktok? Azért költözött oda, mert kiolthatatlan vágyat érez irántad. Kék felsőt vett fel? Csak neked akar tetszeni. Megvakarta az orrát a jelenlétedben? Azt szerette volna vele üzenni, hogy nem bánná, ha te vakarnád meg neki.
"Az egész mellét láttam, ha valaki megakarná igazítani, nem dobná ki a melltartóból az egész mellét. ;)"
Bírom, mikor a válaszoktól függően vannak a további morzsák elcsepegtetve.
Nos, a szexuális felhívás mellett az is lehetséges, hogy annyira nem érdekled, nem tekint férfinek, hogy simán kényelembe helyezte magát előtted, hiszen te nem számítasz neki, mint pasi. Mintha ha csak egy barátnője lett volna ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!