Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok végignézné, hogy egy csaj félmeztelenül rohangál fogadás miatt, ti szakítanátok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 00:28
21/42 A kérdező kommentje:
00:40
Teljesen igazad van...És elég rosszul éreztem magam,és utána benyögi hogy imádlak..nagyon... Ja..nagyon szerethet.. Amúgy az volt,hogy én nem akartam vele összejönni régebben..És össze akart volna jönni ezzel a ribanccal ha én tuti nem..Utána azt mondta,csak kiváncsi volt hogy reagálok ha ezt mondja...Na kösz..:/
2010. júl. 22. 00:43
23/42 anonim válasza:
ne haragudj, nem akarlak elkeseriteni.. de szakits vele. látszik, h nem szeret.. amugy hany evesek vagytok, és mióta vagytok egyutt? amugy az én pasim is megismerkedett 1 VADIDEGEN csajjal a tengeren.. :S
24/42 anonim válasza:
mond neki amíg távol van, hogy rendeltél pizzát, a pizzás srác meg adta hozzá a teló számát, majd kérdezd meg hogy "vajon felhívjam? mit gondolsz édesem?"
25/42 anonim válasza:
"Hát ez hülye... mármint a csávó."
Viccelsz? Szerintem igazi példakép. Én el nem tudom képzelni hogy adnám ezt úgy be a páromnak, hogy őutána még hezitáljon, hogy vajon akkor szakítson-e, vagy csak túlreagálja.
Ez a fickó egy isten, a végén még a kérdező fog bocsánatot kérni tőle. :D
Jótanács: Hagyd el!
27/42 A kérdező kommentje:
Srác 17 éves...Én 15..Nem vagyunk valami idős korosztály,de az én gondolkodásmódommal,ez nem jó...:/ Kemény 6 napja járunk x' D Elég friss kapcsolat,én húztam kicsit,bizonytalan voltam hogy össze jöjjek-e vele...Hát itt az eredmény...
2010. júl. 22. 00:45
28/42 anonim válasza:
na, akkor meg főleg hagyd ott.. semmi sincs veszve. az én baratom 8 hónaposan is csinalt ilyeneket.. :S
29/42 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul esett ez most tőle..Nem gondoltam volna..De már régebben is volt gond ezzel a lánnyal..:/ És most ez:O Nagyot csalódtam..:/
2010. júl. 22. 00:49
30/42 anonim válasza:
fiatal avgy találsz jobbat ráadásul nem egy nagy kapcsolat. most szar mert csalódsz ráadásul ilyen fiatalon kell ezt átélned de hagyd a francba nem érdemel meg, ne hagyd h rossz irányba változz a kedvéért és ilyen szerelmi héromszögeb meg ne menj bele, sok erőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!