Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi a jó fenét jelent nálatok a belső érték?
Azt vettem észre,hogy mindegy milyen pszichopata,szenvedélybeteg,vagy egyéb lelki hulladék az ember fia,De ha minden sz.nak örül minden női szeszélyhez asszisztál,egy párkapcsolat összes problémáit magára veszi: akkor férfi.
Ha csak udvariasan hallgat,vagy lépésnél többet nem hátrál amikor igazságtalanul támadja a nő: akkor mindjárt: Bunkó Pasi.
Hat nalam ez inkabb belso hulladek lenne 😂
Belso ertek a szemelyiseged pozitiv oldala. Az ami miatt szeretheto vagy. De mivel egyenek vagyunk mindenkinel mas az az tetszik benned. Nincs altalanos recept erre.
Jól írtad, ha minden sz.nak örül, minden női szeszélyhez asszisztál, a párkapcsolat összes problémáját magára veszi: akkor férfi.
Ez pontosan így van, mert akkor érzem hogy velem van, szövetségesem, pasim, párom, szerelmem.
Ja, és én is ugyanezt teszem.
Ha udvariasan hallgat, akkor senkim sem, egy idegen a buszon, az is csak hallgat. Nem bunkó, de nem lesz belőle kapcsolat, nem fogom megszeretni soha.
Legyen okos, vicces, talpraesett. És igen, támogasson ha kiborultam, ugyanúgy ahogy a testvérem és a barátaim. Ugyanúgy, ahogy fordított esetben én is ott vagyok neki.
Ne fölényesen és leereszkedően elkezdje magyarázni, hogy a leégett ebéd, meg az elrontot ZH, meg a kávéfolt a blúzomon (stb...) egyáltalán nem nagy ügy, és én vagyok az ostoba/stb.. hogy bánt a dolog, hanem csak álljon mellém. Vegye komolyan az érzéseimet. Segítsen megnyugodni, hogy egy óra múlva én is úgy érezzem, semmiség az egész.
Nekem pl. a következőt:
- kongruens személyiség,
- önreflektív személyiség (ez Magyarországon gyakorlatilag hiánycikk, a többségnek EGYÁLTALÁN nincs is erre semmi igénye),
- kiegyensúlyozottan empatikus (tehát nem esik egyik végletbe sem),
- még hajlam szinten sincs meg benne semmilyen formában, hogy belekényelmesedjen bármilyen helyzetbe (messze nem csak párkapcsolatba!), mert tisztában van vele, hogy mivel az élet folyamatos változás, ezért a jó dolgok állandóan fenntartásához szükséges némi erőfeszítés, különösen, ha az más embereket is magában foglal,
- képes a hibáiból tanulni, sőt, a legtöbb alkalmat meg is ragadja erre,
- konstruktívan, megoldáscentrikusan áll hozzá úgy nagyjából mindenhez,
- nyitott gondolkodású, széles látókörű (tehát nem konzervatív)
hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de ha majd még lesz más is, akkor beírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!