Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom megunt, de még fiatal vagyok?
25 éves nő vagyok, van egy gyerekünk. Sokszor úgy érzem,hogy nem tekint már nőként rám a párom. Nem híztam el pedig, 50kg vagyok 160cm..
25nek se nézek ki... Fiatal vagyok ahhoz,hogy egy megunt anyuka legyek.
Ti mit tennétek a helyemben?
25/L
csináljatok közös programokat, próbáljatok ki új dolgokat együtt
nem lehet, hogy csak ezek hiánya a probléma?
"Nem híztam el pedig, 50kg vagyok 160cm.."-nem tudom itt ez az evészavarosok fóruma, hogy állandóan a hízásnál lukad ki mindenki?
Ebben az esetben sanszosan inkább az a baj, hogy túlzottan anyuka lettél... nem szólítjátok véletlenül egymást is apának meg anyának?
Ha nem változik dolog, miután dumáltatok róla, akkor ki kell lépni ebből.
Mert igen rohadt korai neked meg, hogy ne legyél nő, mondjuk később se kell 1 nőnek nem nőnek lennie, meg 50 évesen sem, nemhogy most!
33/F
Tehát azt akarod mondani,hogy nem áraszt el szép hazugságokkal,ha hülyeséget csináltál nem tesz úgy mintha ő lenne a hibás, egy szóval:
nem olyan mint Már Big a Szex és New Yorkban?
#1 én pl szívesen ismerkednék adott esetben gyermekes anyukákkal is...
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!