Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban, együttélésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban, együttélésnél elég csak az erős szimpátia, lelki szeretet, tisztelet?

Figyelt kérdés

Én közel 6 évig éltem együtt a párommal.. soha nem mondta,hogy jóképű csávó vagyok,de azt sem,hogy miért van velem? Amikor megkérdeztem ezt csak mosolyogva annyit mondott,hogy nem tudom.

Hazudnék ha nem lettek volna szenvedélyes vad ágycsatáink,hm.. ha bele gondolok,hogy milyen kielégülést okoztam neki minden bajom van, hiányzik. De ha nem voltam jó csávó(mivel soha nem mondta),akkor miért volt kegyetlenül féltékeny minden nőre?

Mondjuk 186 centi vagyok 100 kg-al, sötét szemekkel.. fene tudja. Lehet,hogy csak lelki támasz voltam neki azért voltunk együtt?

2020. jan. 17. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég tapasztalata van ahhoz;hogy a szakitas utan nem mond inkább semmit

. Úgy sem lesz jobb.

2020. jan. 18. 00:55
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

A szeretetnyelveket kell megbeszélnetek. Neked fontosak a bókok, ettől érzed, hogy szeretve vagy. Eut ő még nem tudja, hiszen sosem beszéltétek meg. Pedig fontos. Neked is meg kell ismerned az ő szeretetnyelveit.

Én láromnak a kérések a fontosak. Attólbérzi, hogy szeretve van, ha megcsinálják neki, amit kér. (Nyilván nem zsarnokságos szint ez, hiszen szeretetről van szó).

Én pedig az érintést szeretem, bújást, ölelést, simizést, stb... ettől érzem, hogy szeretve vagyok.

Tehát szeretetnyelveknek nézzetek utána együtt! 🙂

2020. jan. 18. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:

A legnagyobb szerelmeimnél én se tudtam, mit szeretek rajtuk. Sokszor minden józan észnek ellent mondott a vonzódásom és az a nagy érzelem. Amikor meg tudom magyarázni, hogy igen, jó ember, szereti a kutyákat, olyan derűs, stb...olyankor soha nem éreztem azt az őrült szenvedélyt, csak egy ilyen józan belátás volt, hogy szeretetre méltó és jó vele lenni. De aki nem volt szeretetre méltó és nem is éreztem jól magam vele, mégis imádtam, az volt a nagyobb érzelem. Más kérdés, hogy a józan eszemre hallgattam, ami általában amúgy nem jött be.

Nálatok valószínű a korkülönbség miatt gondolta azt a párod, hogy elenged. Ő valószínű még annyira se hisz benne, hogy szereted igazán, mint ő. Vagy egyszerűen csak belátta, hogy vele sose tudnál családot alapítani és elengedett.

2020. jan. 18. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!