Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Melankolikus beállítottságú" lány vagyok, ez elrettentő a pasiknak?
Nah figyelj
rólam úgy hogy nem ismersz, ne ítélkezz mert az meg rohadtul szánalmas. Na és ki nem szarja le hogy te mit gondolsz a melankólia fogalmáról? Én másképp tudom, és ne hidd hogy csak te lehetsz az aki mindent jól tud..
sajnos sok a hozzá nem értő ember, és itt magyaráznak hülyeségeket össze vissza én is ideges lennék a kérdező helyében, de azért nem így rendezném le..
szóval itt a definíció:
rám totálisan igaz és nem tudom,hogy örüljek-e neki vagy sem..nálam ez azt jelenti,hogy van olyan,amikor nagyon mélyre tudok kerülni, de másnap meg mintha misem történt volna átlendülök az egészen és egész nap mosolygos, aztán megint eltelik pár hét és borzasztó depresszióba esem, de ezt kívülről általában nem szokták látni,mert magamba zárom. mások csak annyit látnak belőlem,hogy társaságban mindig vidám vagyok, segítőek mindenkinek, nagyon érzékeny és jólelkű vagyok, senkit nem hangolok le, nem kellemetlen a környezetemben tartózkodni, de hajlamos vagyok nagyon magamba zuhanni és mindenben csak a rosszat látni, borzasztó érzékeny,kritikus és elemző vagyok. nagyon nehezen döntök a legkisebb dologban is és ettől egy nem ilyen személyiségtípus a falra mászik, de nekem akkor is a legjobb kell mindent mérlegelve alaposan átgondolva.
szerintem egyébként elég nehéz így az élet,mert nagyon önkritikus is vagyok, de néha jól esik melankólikusnak lenni és a kedvenc számomat hallgatni :)
http://www.youtube.com/watch?v=dbGiDxg8kwM
szóval fiúk nem tudom valakinek bejön-e vagy sem, de az ember nem tud kibújni a bőréből, idáig tényleg csak egy nagyon hosszú kapcsolatom volt, az ilyen ember merő ellentéte a mai csélcsap hülye,diszkós libáknak, de valakinek meg például az a zsánere..
és előző vagyok, csak,hogy szemléltessem,h milyen amikor nagyon mélyen vagyok,akkor ezek esnek jól:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!