Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Melankolikus beállítottságú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Melankolikus beállítottságú" lány vagyok, ez elrettentő a pasiknak?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem emo, mielőtt valaki rákezdené...
2008. nov. 19. 16:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ÉN A MELANKÓLIKUS ALATT FŐLEG ARRA GONDOLTAM HOGY NAGYON ÉRZELMES ÉS NAGYON ERŐSEN BELE TUDOK VALAKIBE SZERETNI KICSIT FÉLÉNK VAGYOK DE RITKÁN SZOMORÚ- TI MIND A PESSZIMIZMUST, ÉS SZOMORÚSÁGOT GONDOLTÁTOK, DE NÁLAM NEM EZ VAN!
2008. nov. 21. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor azt írd ki, mert az hogy melankolikus, elég sokmindent takar. És most utóbbi kommentedre válaszolva: Aki komoly, hosszútávú kapcsolatot akar, annak általában bejön. Aki meg csak szórakozni akar, vagy nem érez ugyanígy, hát valószínűleg nem jön be neki:P
2008. nov. 21. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos fogalomzavarban szenvedsz, mert a melankólikus azt jelenti, amit már 2-vel fentebb is írtam! Akkor ne használd ezt a szót magadra! Az hogy érzelmes típus vagy és nagyon bele tudsz vkibe szeretni, az nem azt jelenti, hogy melankólikus vagy!!!
2008. nov. 22. 06:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy igen. Szomorúságot is jelentHET, de nem minden esetben. Ennyi.
2008. nov. 22. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Ajánlom az Értelmező Kéziszótárt vagy a Google-t, hogy végre megértsd, hogy mit jelent a szó!
2008. nov. 22. 15:38
 16/20 A kérdező kommentje:
neked meg ajánlom h szard össze magad -.-
2008. nov. 23. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem is csodálom, hogy nem vagy tisztába a fogalmakkal, egy tudatlan kis bunkó vagy!
2008. nov. 24. 08:07
 18/20 A kérdező kommentje:

Nah figyelj

rólam úgy hogy nem ismersz, ne ítélkezz mert az meg rohadtul szánalmas. Na és ki nem szarja le hogy te mit gondolsz a melankólia fogalmáról? Én másképp tudom, és ne hidd hogy csak te lehetsz az aki mindent jól tud..

2008. nov. 24. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:

sajnos sok a hozzá nem értő ember, és itt magyaráznak hülyeségeket össze vissza én is ideges lennék a kérdező helyében, de azért nem így rendezném le..

szóval itt a definíció:

[link]

rám totálisan igaz és nem tudom,hogy örüljek-e neki vagy sem..nálam ez azt jelenti,hogy van olyan,amikor nagyon mélyre tudok kerülni, de másnap meg mintha misem történt volna átlendülök az egészen és egész nap mosolygos, aztán megint eltelik pár hét és borzasztó depresszióba esem, de ezt kívülről általában nem szokták látni,mert magamba zárom. mások csak annyit látnak belőlem,hogy társaságban mindig vidám vagyok, segítőek mindenkinek, nagyon érzékeny és jólelkű vagyok, senkit nem hangolok le, nem kellemetlen a környezetemben tartózkodni, de hajlamos vagyok nagyon magamba zuhanni és mindenben csak a rosszat látni, borzasztó érzékeny,kritikus és elemző vagyok. nagyon nehezen döntök a legkisebb dologban is és ettől egy nem ilyen személyiségtípus a falra mászik, de nekem akkor is a legjobb kell mindent mérlegelve alaposan átgondolva.

szerintem egyébként elég nehéz így az élet,mert nagyon önkritikus is vagyok, de néha jól esik melankólikusnak lenni és a kedvenc számomat hallgatni :)

http://www.youtube.com/watch?v=dbGiDxg8kwM

szóval fiúk nem tudom valakinek bejön-e vagy sem, de az ember nem tud kibújni a bőréből, idáig tényleg csak egy nagyon hosszú kapcsolatom volt, az ilyen ember merő ellentéte a mai csélcsap hülye,diszkós libáknak, de valakinek meg például az a zsánere..

2011. okt. 17. 00:11
 20/20 anonim ***** válasza:

és előző vagyok, csak,hogy szemléltessem,h milyen amikor nagyon mélyen vagyok,akkor ezek esnek jól:

http://www.youtube.com/watch?v=4AhpoqTkuwY

2011. okt. 17. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!