Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exe miért nézi mindig a sztorimat instagrammon?
Hiaba tiltom mindig új kamu profilokról néz.
Idegesíteni akar? Vavy ennyire kíváncsi
Fel eve vagyunk együtt, a párom elhagyta ertem.
No vagyok
Nem erre irányult a kérdésem.
De ha o egy szar apuka, en egy pi.csa mutogató akkor minek foglalkozik velünk?
Ez amit nem értek
Kárörvendeni?
Min? Hogy egyedül maradt szülés után elhízva, munkanélküliként egy gyerekkel?
Valóban irigylésre méltó:)
A kárörvendést nem erre értettem, hanem arra, hogy majd egyszer eme kapcsolatnak is befellegzik.Mert bizony nincs garancia az örökkön-örökkére nálatok sem. Ezt várja.
És nem akarlak megsérteni, de attól, hogy te különlegesnek érzed magad mert nem vagy elhízva(10 év múlva azért szívesen megnézném te milyen állapotban leszel, kb. hasonlóban, de sok ilyen lenéző, beképzelt lényt láttam így járni) a jellemed nem lesz jobb. És a kedves párodnak sem, aki leszrja a gyerekét egy vékonyabb instán történeteket osztogató punci miatt. Inkább ezen kellene elgondolkozni, nem azon, hogy miért nézeget téged. De tényleg nem kellene veled foglalkoznia, ennyit valóban nem érsz.
Miért en vagyok a hibás? Annak hogy vege a kapcsolatuknak.. ha minden rendben lett volna köztük akkor nem jön egy harmadik.
Ez nem csak rám vonatkozik, hanem alapvetően miért a "harmadik " a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!