Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek függ a saját kinézetétől, hogy milyen külsejű férfi jön be neki?
Sokszor hallani, hogy mindenki a saját "szintjén" lévőknél próbálkozzon csak, hiszen hogy várhatja például egy rosszabb külsejű férfi, hogy egy szép nőnek tetsszen, amikor nem is hozza ugyanazt a szintet.
Ez azt jelentené, hogy egy szép és egyedülálló nő, ha hirtelen elvesztené a szépségét, vonzónak kezdené találni azokat a férfiakat is, akiket addig csúnyának látott?
Vagy megfordítva, egy rosszul kinéző nő a rossz külsejű/átlagos párját azonnal dobná, ha önmaga hirtelen úgy nézne ki, mint mondjuk Palvin Barbara?
Egyéni ízlés függvénye, kinek mi jön be.
Volt, aki kiröhögött, szerinte milyen könnyű nekem tetszenie valakinek, ha az illető barna bőrű, szemű és hajú. Vagy ha világos szeme van sötét hajhoz.
Annyiban igen, hogy a saját és a rokonaid vonásai azok, amik ismerősnek, vonzónak tűnnek a többiekéhez képest.
Hasonló a hasonlónak.... :)
Persze, hogy függ. Majdnem minden ember (nő és férfi egyaránt) az elérhető lehető legjobbra hajt. És ebben erősen benne van a külső is, mert azt látja meg először az ember. Az "első látásra szerelem", a "megláttam és kellett", de még a "megvolt a kémia" is általában szimplán arról szól, hogy a másik jól nézett ki.
És igen, általában ha az ember jobbat érhet el, le is cseréli a régit. Van egy csaj ismerősöm. Tök cuki, kicsit duci lány volt. Évekig együtt volt egy átlagos sráccal és dúlt a láv, nagyon jól néztek ki együtt. A csaj bekerült egy csajszisabb társaságba. Nekiállt edzeni, lefogyott, szolizgatott és bumm, ki is dobta a srácot, hogy aztán jó páran átmenjenek rajta. Azóta nem is talál normális kapcsolatot. (De Inez Hildát is meglehet nézni. Felkapták, befutott és le is cserélte a pasiját egy alfásabbra.)
De elég csak azt megnézni, hogy hány egyetemre menős kapcsolatnak lesz vége. A csajok negyedét-felét megfektetik úgy is a gólyatáborban, ha van pasijuk. Egyetemen sok csaj kicsit kikupálódik és dobja is a pasiját. Sároknál is van ilyen, de náluk sokkal többször jellemző, hogy maradnak a jól bevált megszokottnál.
Amikor nekiálltam edzeni, én is megkaptam, hogy miért nem keresek másik csajt és sokan ledöbbentek, amikor meglátták a barátnőm, aki telt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!