Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 fölötti férfiak, ti milyenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 fölötti férfiak, ti milyennek látjátok a huszonéves pasikat?

Figyelt kérdés
Jó,rossz tulajdonsagok? Különbözőségek amikor ti voltatok ennyi idősek?
2020. jan. 8. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A vékony, bokavillantós csípőnadrágos, rózsaszín inges, ecsethajúakra gondolsz?
2020. jan. 8. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetni kevés huszonévessel beszélgetek. Akikkel igen azok zöme (tisztelet a kivételnek) olyan éretlennek tűnik, de mondjuk inkább a viselkedésük.

Persze ez az adott korban rólam is elmondható lett volna az akkori 35 felettiek részéről.

A divat az megint egy másik dolog, az is változikde míg mondjuk a 70-es, 80-as, 90-es évek divatját én férfiasnak gondoltam, pedig én a 2000-es évek elején váltam húsz évessé, addig a mai divatról nem a férfiasság jut eszembe. Mintha inkább az unisex irányába mozdult volna el az egész.

2020. jan. 8. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Illenek a korosztályuk nőtagjaihoz,aztán majd együtt ki is növik a hülyeséget. Nem sajnálom őket és a húszas nőket sem tőlük, nem ugyanaz a célközösségünk. Minden generációnak más a nyavalyája, mi sem voltunk szentek, legfeljebb kevésbé femininek, kevésbé törékeny egóval. Bár amit itt látok néhány 30-astóp is, az is majomparádé. Okkal nem nyúlt hozzájuk nő azóta sem.
2020. jan. 8. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Korai huszonéveseket még gyereknek látom. Skinny nadrágjaikban, tenyérbemászó arckifejezéssel nem tesznek bennem olyan benyomást, hogy lehetne rájuk számítani.

Késői huszonévesek közül ismerek párat, ők már normálisan öltözködnek, bolondosak és bulizósak, de jó fejek.

2020. jan. 8. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Kis csicskának, akiktől könnyű elvenni a csajokat.
2020. jan. 8. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
20 evesen meg csak fiucska,de semmi keppen sem férfi
2020. jan. 8. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:

1est osztom!!! 😁

Komolyan viccesek az őzike vékony lábakkal feszülős gatyában,

Okés, hogy ez a divat de basszus a legtöbbnek a barátnője erősebbnek tűnik.

2020. jan. 8. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:

De egyáltalán minek nekik az a feszulos gatya ?

Es oltozkodesen kkivul? Viseljedesuket ertekrendjuket milyennek latjatok?

2020. jan. 8. 23:18
 9/9 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
63%
Akiket ismerek, azok teljesen normálisak, okosabbak és céltudatosabbak mint amilyen én valaha is leszek.
2020. jan. 9. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!