Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál mennyire számít a magasság? Én 158cm vagyok 17 évesen már nem hiszem hogy nőni fogok.

Figyelt kérdés
Elég rosszul érzem magam hogy alacsony vagyok, mindig amikor látok egy magaslányt annyira irigylem.. Meg amikor nacit akarok vásárolni mindig lekell vágni a hosszából.. és nagyon zavar.. Köszi a válaszokat!17L
2010. júl. 21. 14:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
De te egyáltalán nem vagy kicsi, normál magasság.. egy csomó ismerösöm 175 körül van és nem zavarják.. talán te is elkell fogadjad hogy nem nőhetsz tovább!!^.^
2010. júl. 21. 14:51
 22/26 anonim ***** válasza:

14:51

Nekem nem elég az átlagos.

2010. júl. 21. 14:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Amúgy meg neked nincs okod aggódni, az alacsony lányok keresettebbek, aranyosabbak, imádni valóak:)

Csak a férfiaknál számít a magasság.Egy nő mindegy hány centi, lehet jó nő, jó pasinak viszont csak 180 felett lehet lenni.

2010. júl. 21. 15:58
 24/26 anonim ***** válasza:

Minden pasi jobban szereti a kicsi nőket...ez tény. Kicsi nő kicsi láb, csinos popsi...nem kell csopperezni a hálóban a 46-os lábával. Még leveri vele a láva lámpát aztán kanalazhatod fel.

Amúgy meg 22 éves korodig nősz. Kivételt képez ez alól a fül és az orr,mert az életed végéig. ;) egy 192 centis pali

2010. júl. 21. 16:01
 25/26 anonim ***** válasza:

én meg 19éves létemre vagy 170centi , mellé a farkam is kicsi és még izmos se vagyok ehhez társul 65kiló!

Akkor én hogy érezzem magam?

Egyébként ha nekem választani lehetne az biztos , hogy 160 alatt keresgélnék lányt!

F

2010. júl. 21. 17:55
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat most megnyugodtam, utolsó, járj gyúrni.. amúgy nem mindenkinek a méret számít..
2010. júl. 21. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!