Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket izgatja, ha a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket izgatja, ha a párjuk vagy legalábbis a kiszemeltjük megaláz más férfiakat, hogy ezáltal fejezze ki a dominanciáját?

Figyelt kérdés
Megalázás alatt konkrétan az alacsonyabb státuszú, gyengébb jellemű, félénkebb férfiakkal szembeni flegma, lekezelő viselkedést, erőfitogtatást, csicskáztatást, a gyakori csipkelődő megjegyzéseket, beszólogatásokat, stb. értem. Az ilyen megnyilvánulásoktól macsóbb, "alfább" lesz a nők szemében az adott pasi vagy ezt inkább kiábrándítónak találják?
2020. jan. 6. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vagyok nő, de minimum, hogy szánalmas az ilyen viselkedés. De inkább csak primitív.
2020. jan. 6. 13:40
 12/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
68%

Mennyire kell ehhez komplexusokkal küzdenie az embernek, hogy valaki így biztosítsa az "alfaságát"?!

Én arra gondolnék, hogy önértékelési zavara van, vagy még senki nem verte jól tarkón, hogy már viselkedjen végre emberként.

De egyik sem elfogadható.

2020. jan. 6. 14:03
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Abszolút nem...
2020. jan. 6. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is ezt csinálta a nőkkel.

Csak lestem, hogy kapnak rá más nök.

Viszont az a kategória aki már másnak nem kell.

Szóval igazi nőt ilyen stílussal ne várj.

2020. jan. 6. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, számomra ez hányingerkeltő viselkedés. Nyilván van olyan nő, akinek ez tetszik - de azok a nők olyanok is...
2020. jan. 6. 19:45
 16/17 anonim válasza:

Megalázás alatt konkrétan az. alacsonyabb státuszú, gyengébb jellemű, félénkebb férfiakkal szembeni flegma, lekezelő viselkedést, erőfitogtatást, csicskáztatást...

Ilyen egy szívtipró, nők bálványa macsó férfi???

NEEM! Ez csak egy gyáva alak, aki csak a gyengébbekkel mer kikezdeni. Egy keményebb pasi elől farkát behúzva kussolva oldalogna el.

Számomra az ilyen nem férfi, csak egy gerinctelen alak.

2020. jan. 7. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

nyolcaska!

Abraham Lincoln sok baromságot beszélt össze-vissza, de pl. legaljasabb húzása, hogy ki akarta toloncolni a feketéket Amerikából, miután felszabadultak. Szerintem ennél jobb ellenpéldát álláspontodra nem is hozhattál volna tudattalanul. :D

2020. jan. 8. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!