Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért undorodik attól, ha egy lány régen pénzért szexelt?
Lehet anomália, de engem kifejezetten izgat.
Volt 4 évig egy csajom, aki svájcba járt ki akkoriban, jól megvoltunk.
Nem undorodik minden férfi, de azért vannak dolgok, amiket illik tudni a nőnek ilyenkor.
Nekem volt egy évfolyamtársam. Nem volt igazán szép, de csodás teste volt. Nagyon szegény családból jött, de ezt soha sem tagadta. Nagyon jól tanult - és a szexből finanszírozta magát, és otthon a szüleit. Ezt sem tagadta.
Diplomáztunk, aztán elváltak az útjaink.
Tavaly volt egy évfolyam-találkozónk. Szenzációsan nézett ki a csaj, egy nagyon jó fej férje van, aki full szerelmes a feleségébe, mert szerinte hihetetlen jó anya, feleség - a szakmájában az egyik legjobbá küzdötte magát.
Az összes csaj közül - szerintem - ő nézett ki a legkiegyensúlyozottabbnak, legboldogabbnak.
Sikerült vele egy fél órát beszélgetnem: a diplomaosztó után elhelyezkedett, és azonnal abbahagyta a pénzes szexet. Amikor összejött a jelenlegi férjével, akkor első volt az, hogy elmondja hogy az egyetemi éveit végig dugta - igaz, hatalmas tapasztalatra tett szert...
A pasi megköszönte hogy elmondta, aztán elvette feleségül. Szerintem ők tűntek a legboldogabb házaspárnak a sok frusztrált szingli, elvált, vagy unalmas házaspárok között. Hát én pl. ettől a csajtól képtelen lennék undorodni - inkább irigylem a férjét!
16- én nem azért írtam le a történetet, hogy téged szórakoztassalak. Vannak, akik felfogják a tartalmát...
Nem szoktam idiótákkal kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!