Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a motorosok?
Figyelt kérdés
Csupán azért kérdezem,mert mindenhol ezt olvastam,hogy a nők odáig,meg vissza vannak a motorosokért,de én motorosként abszolút nem ezt tapasztalom! :/2020. jan. 5. 21:06
11/11 anonim válasza:
A férjem motorozik, de én is, így "nem ér" szerintem a példánk 😅. Kevés olyan nő van, akinek szimplán a ténytől, hogy motorozik valaki lecsúszik a bugyi (akad ilyen is, de ott inkább a ribifaktor is működik 😅, mindegy nekik, csak motoros legyen. Ez egy szűk kis réteg). Sokan félnek is, mert nem egy veszélytelen hobbi, van akinek már a hang is elég hozzá, hogy féljen. Sokaknak meg szimplán teljesen semleges a dolog. Nézegess a motoros csajok közt, talán ott találsz. De (nem akarlak megbántani, nem ismerlek) lehet máshol van a gond, nem a motor miatt nem talász. De simán lehet, hogy csak nincs szerencséd. Azért dukkolok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!