Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet, hogy tényleg tetszik egy középkorú nőnek egy fiatalabb srác? Vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

Egy ilyen helyzetbe kerültem bele, és kezdek durván beleesni. De félek attól, hogy ő csak játszik az ilyen fiatalabb srácokkal, mint én :S Vagy nem is játszik, mert nem gonosz, csak nem vesz komolyan. Vagy van rá valami halvány esély, hogy tényleg tetszhetek neki?

23/F ő 35/N

2010. júl. 21. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 35 vagyok! Soha nem vennék komolyan egy nálamnál 12 évvel fiatalabb fiút! Söt! Az ágyamba sem engedném! Milye egy r@@@nc lehet az ilyen?Biztos csak kihasznál,mert esetleg jó neki veled az ágyban,meg pumpállod az önbizalmát,amit valamikor valamiért elveszített........Ne legyenek illúzióid! Keress korodbéli lány!Dehát az emberek különbözőek!Ki tudja!Beszélj vele! Vagy kidob,vagy szeret,vagy elmond neked mindent őszintén!
2010. júl. 26. 16:48
 12/13 A kérdező kommentje:
De miért nem vennél komolyan?
2010. júl. 26. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Te mit szeretnél tőle? Házasságot, vagy gyerekeket? Mi neked a komoly? Miért nem elég az ha most esetleg jól kijöttök, minden szempontból aztán majd alakul? Ez lenne egy veled egykorúval is. Nem mondhatod mielőtt összejöttök, hogy csak akkor ha hozzámjössz. Vagy nem értem mit akarsz tőle.
2010. júl. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!