Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak válaszát várom elsősor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszát várom elsősorban, de női tapasztalatokat is szívesen olvasom. Egyéjszakas kalandból kapcsolat lehetséges?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet a következő. Adott egy srác aki elég gyakran éli az egyéjszakás kalandokat és adott egy lány, akinek eddig két alkalma volt, de az pocsék volt, azt hiszem/hittem eddig, hogy ez azért van mert én csak a komoly kapcsolatokra vagyok alkalmas. De most van ez a srác, elég régóta ismerem, nagyon tetszik rég óta. Volt egy kicsit komolyabb beszélgetésünk üzenetben, amiben szó került a kapcsolatról, azt mondta nem tudna barátnőjeként nézni rám. Nekem ez annyit jelent (SZERINTEM), hogy nem tart olyan jó nőnek akit mutogatna, hogy tessék itt a csajom. Barátság van köztünk, de nem olyan erős, hogy ha valami balul sülne el az egyéjszakás kalandnál, nem bántana annyira a dolog. Jelenleg nincs párkapcsolatom és beszéltünk a s**xről, részéről is oké és részemről is, hátha vele más lesz hiszen azért van "kapocs" köztünk. A kapcsolatunk egész jó, sok közös van bennünk. Amikor a több éves kapcsolatom szakítással végződött, felhívott, hogy beszéljünk és vigasztaljon. Néha összefutottunk véletlen és beszéltünk pár szót. Tehát van múltunk. Beszélgettünk és mondta, hogy mostmár komolyodna, kéne neki egy kapcsolat. Nem tudom mi lehet még lényeges a kérdésem szempontjából. A kérdés a következő. Előfordult-e már, hogy valakivel egy éjszakára terveztetek, de kapcsolat alakult ki? Vagy voltatok-e ilyen vagy hasonló helyzetben nővel, úgy ahogy én ővele?

Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot mindenkinek! 😊

2020. jan. 4. 14:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hogy tudtál vele úgy találkozni, hogy szeretted ő meg nem tudta mit akar tőled?
2020. jan. 4. 17:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as. Elnézést, csak most láttam, hogy írtál. Ettől is tartok amit te leírtál és igazad van, hamár kéznél vagyok. Csak nagy a dilemmám és nem tudom mi tévő legyek és most nem az a gond konkrétan, hogy ezzel a sráccal lesz-e valami vagy sem. Ez egy kicsit összetett. De nagyon örülök, hogy ennyi féle választ kaptam. És köszönöm neked is, hogy írtál.😊
2020. jan. 4. 20:34
 13/14 Rockarc ***** válasza:

Nekem is egyejszakasnak indult, 20 ev egyutteles + hazassag lett belole, azota elvaltunk. Orokre ne tervezz vele. Mondjuk mi nem ismertuk egymast elotte, igy nem is volt elkotelezodesi kenyszer, vagy elvaras, nalatok ez maskepp van. Egy olyan kapcsolat, ahol mar ismeritek egymast korabbrol, nem errol kene szoljon, hogy majd lesz valahogy. Szerintem igen konkretan beszeljetek meg, hogy ki mit akar, huzzatok meg a hatarokat es utana donts, hogy mit is akarsz.

Amugy szerintem is dobni fog a valaszai alapjan, jatsza az agyat, komolysagnak meg a latszata sincs. Lelekben gyerek meg, de te sem vagy kulonb tole.

43F

2020. jan. 5. 19:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jan. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!