Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig őszintén értékelitek a párotokat?
Elég gyerekes kérdés a felnőtt párkapcsolatokban, de nincs mit tenni, bőven elmúltunk már felnőttek.
Ha a párotok megkér titeket, hogy egy tízes skálán értékeljétek valamelyik tetsrészét, azt mindenképpen tökéletesnek találjátok? Vagy ha nem, akkor inkább elmondjátok pl hogy 'a feneked csak 6-os'vagy nem vagytok őszinték, és arra is tizet adtok?
#8 nagyon jól megfogalmaztad azt, amit nem tudtam jól fejben összerakni.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
8-as, ez nem függ attól, hogy valakit szeretsz-e vagy sem. Amit mondasz az inkább a rózsaszín köd jellemzője, amikor nem látod objektíven a másikat.
Egyébiránt mi ez a rugózás a külsőn? A házastársam nem modell alkat, de a kapcsolatunkat miért kellene a külsőnek meghatároznia?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen megmondom őszintén, miért kellene rózsaszín ködön keresztül látni, vagy hazudni? Egyik sem őszinte.
Attól függ, a saját skálámon vagy a médiaideál-skálán... mert nekem pl. a kifejezetten izmos test nem jön be, és biztos, hogy már lekamusozna azért, mert azt mondtam az exem nem kigyúrt mellkasára, hogy nekem 10es, mert tényleg az.
Ha van olyan, ami nekem nem 100%-ig tetszik, és olyan szinten, hogy az már zavar, akkor elmondom. Nem ilyen pontozgatás szinten, mert az számomra felszínes dolog, hanem hogy "nekem ez a haj nem annyira tetszik rajtad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!