Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tanár, miért stíröli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanár, miért stíröli a mellem sokszor?

Figyelt kérdés
A boltban összefutottunk, és mikor köszönt nekem utána rögtön lenézett a mellemre. Ez már többször is előfordult. Fiú osztálytársam mondta hogy a fenekem is nézte amikor kinyitotta az ajtót hogy menjünk be az osztályba. Nem feltűnő a mellem mérete, és nem is raktam ki. Sztem kb 40 lehet a tanár, vagy lehet nincs annyi.
2020. jan. 2. 17:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
Miért emelted ki megint? Bejön a tanár és azt reméled majd itt írogatjuk hogy ez a jel arra hogy hajts rá?
2020. jan. 11. 21:26
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Kúrni akarsz apáddal?
2020. jan. 11. 23:42
 23/29 anonim ***** válasza:
17%

Mert bunkó.

(Fiú barátaim tanítottak meg arra, hogy nem illik ilyet tenni, és vannak technikáik arra, hogyan nézzék meg a nőt úgy, hogy az ne vegye észre, mert csak úgy illik!)

2020. jan. 12. 00:11
 24/29 anonim ***** válasza:
47%

Ha meg nem nézné, az lenne a baj.

Nincs amúgy jelentős magasságkülönbség köztetek? Lehet, hogy ő csak téged akar nézni, de a melleid közel vannak az arcodhoz.

2020. jan. 19. 20:59
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszi valami kocsmaban vagy szexbàrban van ahol ezt lehet.
2020. jan. 20. 07:08
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem te szeretned ezt. Te bamulod, provokalod ot. O nincs fabol.

Vannak pedofilok es vannak kis Lolitak.

Mivel ez a kerdes regota szorfozik tobb rovatban, szerintem te vagy a megszallotja.

2020. febr. 27. 22:29
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha 50 éves lennék akkor is megnéznélek. Ha lenne feleségem akkor is!

Mit kell ezen annyira kiakadni? Szép vagy! Hát persze hogy megnéznek a férfiak! Az lenne a fura ha egy férfi nem így tenne. És örülj neki hogy ilyen csinos vagy.

Ameddig csak néz és tiszteletben tart téged addig nincs semmi baj. Te meg légy arra büszke hogy megmozgatod az emberek fantáziáját :)

2021. jan. 18. 10:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Januar van. Beteg vagy.
2021. jan. 18. 19:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem amiatt, mert nagyon jók a melleid.
2021. jan. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!