Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évnyi körkülönbség az soknak számít?
Figyelt kérdés
A férfi 44
Én 27
Működhet hosszabbtávon?
Tapasztalatok?
Külsőre egyáltalán nem illünk össze, én nem nézek ki 27 nek sem . Ő meg ősz hajú bár elég férfias.
2019. dec. 30. 12:13
12/18 anonim válasza:
Nekem 42. évesen 16. éves barátnőm volt, és 3. évig voltunk együtt Mindig is fiatal barátnőim voltak, mert nem nézek ki annyinak amennyi vagyok, és nem is őszülök még. Most 47. vagyok, és még mindig nem ősz, csak most egyedül vagyok.
13/18 anonim válasza:
Max. 5-10 év múlva lesz egy fiatal szeretőd,minden nőnek van ahol ilyen nagy a korkülönbség.
14/18 celineagi1234 válasza:
Nem sok, ha szeretitek egymást. Én amikor fiatal voltam egy nálam 30 évvel idősebb emberbe voltam szerelmes és még ma is vagyok. Sajnos csak 2 év esélyt adtunk magunknak, mert attól félt megfoszt az anyaságtól és elveszi a fiatal életem. Ma már tudom, nem szabadott volna rá hallgatnom, bár belebetegedtem az elválásba. Még 15 évet élt, sajnos 65 évesen rákban meghalt, de ha arra gondolok, hogy lett volna még 15 boldog évünk, szinte belerokkanok a fájdalomba. Vágjatok bele, tart ameddig tart, van hogy csak pár év korkülönbség van a párok között és pár év múlva szét mennek. Szeressétek egymást és éljetek meg minden boldog pillanatot. A kinézet aztán semmit nem számít van aki 20 évesen kopasz és aztán? Ha a kinézet fontos számodra akkor nem szereted igazán, gondold meg.
15/18 anonim válasza:
"Akkor a férfiak születéskor várható élettartama 65 év volt, tehát 20 év múlva nem tolószékes lesz, hanem halott."
A 75-ben születettek születéskor várható ÁTLAGOS élettartama lehet, hogy 65 év.
De a 75-ben születettek MA várható ÁTLAGOS élettartama ennél magasabb - egyszerű józan ésszel belátható.
16/18 anonim válasza:
#15, >születéskor várható< átlagos élettartamról van szó, azaz 65 éves korára több, mint 50% eséllyel halott, a statisztika alapján. Ami annyit tesz, hogy ha veszélyesen él (láncdohányos, extrém sportoló stb), akkor valószínűleg hamarabb elpatkol, egyébként meg valamivel később. Ha nincs róla információ, akkor feltételezhető, hogy meg fog halni, mivel nagyobb esélye van rá.
17/18 anonim válasza:
Sok az nagyon. Most mèg talán működne egy darabig, de 6 èv múlva ő már 50 éves lesz. 50 év felett ha úgy èbredsz, hogy nem fàj semmid, akkor meghaltàl. Te meg 33 évesen mèg mindig fiatal leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!