Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzanak a nalam 10-15 evvel idosebb ferfiak, amikor tudom hogy komoly kapcsolat necces lenne? Idovel kinovom? 20N
Én ezzel ugyanígy vagyok. Nekem valahogyan erre a 30-as korosztályra van ráállva az agyam. Már kamasz koromban is ők vonzottak, holott akkor még tényleg tök pici voltam és mindenkinek max. a végzős gimis vagy egyetemista srácok tetszettek, nem pedig az idősebbek. Nem tudom, hogy mi az oka...lehetséges, hogy amiatt mert kiskoromtól kezdve inkább a felnőtt társaságban voltam, a testvéreim és unokatestvéreim is mind idősebbek 15-20 vagy akár több évvel. Nem tudom, de a saját korosztályomnak valahogyan mindig túl gyerekesnek vagy túl komolytalannak éreztem, bár barátokat mindig tudtam szerezni, csak potenciális partnerként nem tudok rájuk tekinteni (vagy legalábbis nagyon ritka az ilyen). Remélem, hogy azért ezzel majd valami történik vagy ahogyan valaki írta "belenövök", mert én ezt nagyon nem szeretem, nincs is párkapcsolatom és ez részben emiatt van. Hiába tartok vonzónak és hiába tetszik meg egy pl. 10 évvel idősebb férfi, egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy én egy ennyi idős emberrel éljek együtt és emiatt szerintem szinte biztos, hogy nem működne. Én még fiatal vagyok, tanulok és még sokáig tanulni is szeretnék, nem akarok még komolyabban elköteleződni (gondolok itt olyanokra, hogy pl. összeköltözés, esküvő, gyerek stb., engem ezek a dolgok még egyáltalán nem érdekelnek) és eleve hülyén érezném magam, ha elképzelem, hogy egy annyi idős párom lenne, mint a testvérem vagy bemutatnánk egymást otthon, nem lenne közös baráti társaságunk stb. Nyilván vannak kivételek és gondolom, hogy aki fiatalabb párt választ az ezt is átgondolja, hogy a másik talán még nem tart itt és nem erre vágyik, csak éppen ezért szerintem nehezebben összeegyeztethető a két életvitel. Az előbb említett kivételek sem feltétlenül jobbak, tehát pl. nekem az sem szimpatikusabb, ha valaki 30 évesen 20 évesnek hiszi magát és csak a buli, a csajok, a pia, a kocsik stb... Engem ez sem érdekelne. Úgyhogy nehéz ügy sajnos...
Szintén 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!