Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz vagyok hogy így kihasznált egy lány?
Megismertem egy lányt aki teljesen úgy tett mintha megszeretett volna. Hónapokig szinlelete. De közben végig volt szexkapcsolata. Én egy idő után a viselkedéséből éreztem hogy valami fura van. Velem nem csókolózott, nem is szexelt. Csak arra voltam jó hogy legyen valaki aki valamennyire szereti, meg költ rá.
Nagyon ciki hogy így átert? Nagyon szégyenlem magam, jót röhöghet.
A lelkiismere hogy bírja ezt?
Ráadásul ő volt az első lány aki meg szeretett, vagyis csak azt hittem. Erre így jártam, szép kezdés...csak megjobban lerombolta az önbizalmamat, ami amúgyis elég kevés volt a lányoknál.
Remélem visszakapja.
Nő vagyok, de én többször átéltem, hogy ilyen p..csák lecsapnak az olyan férfiakra, akik tetszettek nekem.
Hihetetlen mennyire el tud vakulni az ember, ha szerelmes.
Gimnáziumban volt olyan csaj, aki ajándékot kapott a barátjától, majd röhögve dobta be a padba az ajándékot miután kiment a barátja az osztályteremből "de szar". Előtte meg édelgett. Mi próbáltuk rávezetni a fiút, de nem hitte el. Én fülig szerelmes voltam abba a fiúba és rossz érzés volt, de nem tudtunk mit tenni.
Mostani barátomat is kihasználta még előttem egy ilyen nő. Nem durván, mert ő az első gyanús jel után lépett, de fájt neki így is.
Remélem nem ez alapján ítéled meg az egész női nemet, sok ilyen ember van sajnos.
54% Tényleg unalmas már a kib..nőgyűlöleted.
Akkor most én is legyek férfigyűlölő, mert zaklattak, molesztáltak, erőszakoltak? tudod az micsoda fájdalommal jár?? Dehogy tudod, te még örülsz is ennek, ahogy már máshol kifejtetted, te nagyon "rendes" srác".
Ez egy jó lecke volt arra, hogy a felszín nem minden.
Hogy bukott le a csaj? Te jöttél rá, vagy csak kitalált, és lelépett?
12:
Nem állítottam, hogy rendes lennék. Egyáltalán nem vagyok az. De azért nem árt, ha a kérdező óvatosabb lesz a nőkkel. Nincs egyre se ráírva, hogy milyen jellem.
"Nem vagyok depressziós."
Én annál inkább. Kár, hogy tenni ellene (mármint normálisan, szóval nem "gyógyszerekkel") nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!