Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad mennyire gyakori, hogy büszkeségből te nem írsz rá valakire?
Figyelt kérdés
Hanem inkább várod folyamatosan, hogy ő írjon először?
Ez férfiaknál is előfordul?
2019. dec. 26. 13:05
1/6 anonim válasza:
Igen, akkor ha azt érzem, hogy a másikat nem érdeklem, nem kérdez, viszont elvárja, hogy az egész kapcsolatot én vigyem, és ő "még nem tudja" mit szeretne. Ilyenkor hagyom egy pár napig. Ha ilyenkor is csak alibiből keres, hogy foglalkozzanak vele, de őt nem érdekli a másik, akkor leépítem. Ne várjon el udvarlást. Mégis mit vár? Mit szeressek egy olyanon, aki nem ad, hanem csak elvár?!
2/6 opened paradise válasza:
Nem is büszkeség miatt, de nem akarok zavaró, vagy sok lenni. Hülyeség, de akkor is.
F
3/6 anonim válasza:
10 ből 9 nő csak elvár, várja hogy a pasi fusson utána, állandóan írjon neki, ő meg csak arra képes, hogy visszaírjon egy puszi vagy mosoly jelet, vagy igent vagy nemet. De te teperj érte orrvérzésig, mert az neki jól esik. Aztán fél év után eljuss egy szexig, aztán mégsem kellesz neki folytatásra.
4/6 anonim válasza:
Én ezzel folyamatosan csak ráfaragtam, tuti velem van a baj.
Eddig mindig én "loholtam" a másik után, írtam, stb. Van egy új, ebben az évben megismert ismerősöm, azután is ezt tettem eddig. 1 alkalom volt, hogy ő írt rám, a többit én tettem. Megfogadtam a jövőre nézve, hogy nem követem ezt.
5/6 anonim válasza:
Csak olyanra nem írok rá, aki tényleg nem érdekel. Ha hajlamos játszmázni, akkor hamar leveszem és el se jutunk oda.
6/6 anonim válasza:
Semennyire, mert úgy döntöttem, hogy felülemelkedek a büszkeségen. Már gyerekként meghoztam ezt a döntést. 14 éves lehettem kb. A te döntésed, hogy milyen érzésekkel érsz együtt. Aztán ne csodálkozz, ha ezek az érzések teremtik a valóságod, és folyton olyan helyzetekbe kerülsz, amik előhozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!