Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor mondjátok egy nőnek, hogy csinos?
Munkaruha tekintetében is tud valaki csinos lenni, pl.: nekem a fehér ruha, klumpa, mezítláb:) kombináció nagyon bejön (pl.: eü.-s tevékenységet végzőknél).
Csinos általában az én szemeben egy nő, ha szép, hozzáillő ruha van rajta, vagy a smink olyan, ami hozzáillő.
Jajj istenem...
Igen sok oka lehet ennek...
csupán kedvességből, vagy csak a ruha miatt, vagy azért mert a ruha is jól áll és a nő is jól néz ki hozzá, de mondjuk nekem nem kellene, vagy mert szexinek tartom, vagy mert nagyon tetszik.
Nem lehet azt mondani, hogy "szexi vagy" mert azzal meg problémátok van, hogy na ez is csak meg akar dugni...
Nagyon szívesen :)
A CSINOS szó az olyan szó amit gyakorlatilag bárkinek mondhatunk, mert nem személyeskedő.
- Ezt megjegyzem például egy kolléganőmre, függetlenül attól, hogy hány éves, mert jól esik neki. (lehet, hogy engem bazira nem érdekel, de neki jól esik az a lényeg)
- Ezt mondhatom akár anyámnak, többnyire vele vagyok a legőszintébb, ha nem az tuti nem mondom :)
- De van olyan is, hogy ez egyáltalán nem igaz, és azért mondom, mert hamarabb megkapom azt az okmányt és nem kell órákig sorba állnom.
- Mondom ezt olyannak is aki tetszik tetőtől talpig, mert nem mondhatom neki azt, hogy b**asszki k**úrvajól nézel ki, úgy letépnéd a ruhádat
- Mondom ezt csupán azért mert ez által az ember figyelmesnek tűnik. (ugye ezt is sokan elfelejtik mondani a párok a kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!