Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van ez a hatar?

Figyelt kérdés

Tudom hulye kerdes, de nekem fontos.

Azt szeretnem tudni hogy kinek hol van az a hatar (korban), hany eves kortol felfele nem lehet mar azt mondani valakinek hogy teljesen elotte az elet, nagyon fiatal, semmit nem tapasztalt meg, meg most kovethet el hibakat, meg van ideje mindenre..stb.

Es most itt inkabb fiatalabb korosztalyra gonolok, persze tudom hogy sosem keso semmire, meg hogy az csak egy szam, de megis van egy bizonyos szint, kor ami ezeket elvalasztja. Az erdekelne hogy ki szerint mennyi.

2019. dec. 25. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hülye kérdés, de nincs ilyen határ élesen.

Számomra a nagyon fiatal az 20 alatt. A párkapcsolati alapok, ismerkedés, csókolózás 20-25-ig. Komolyabb kapcsolat 30-ig. Ezután se késő, csak 38 évesen már nem illik tini buliba menni. "Ha hegedűs karrierről álmodsz, akkor 12-nél is fiatalabb legyél."

2019. dec. 25. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
30 fölött már illik megkomolyodni, ettől függetlenül akkor is követ el hibát az ember.
2019. dec. 25. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
40 éves korig még könnyebb, a munkahely váltás is könnyebb de a fölött már a munkahelyet váltani sem könnyű...
2019. dec. 25. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

18 éves korig. Utána már vérre megy a játék és egy kis hiba is komoly károkat tud okozni, mind munka, mind magánélet és mind párkapcsolatra gondolok.

20 évesen találtam meg az asszonyt. 21 évesen már diplomáztam. 24 évesen már elismert és komoly munkám, persze addig is dolgoztam. 25 évesen házasság. 26 évesen lakásvétel és felújítás. 27 évesen jött világra a lányom, aki jövőre megy a margitszigeti úszó óvodába. Tervezzük a tesót is már.

29F

2019. dec. 25. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!