Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészeljem át a karácsonyt, ha nekem nincs nagy családom?
2-en töltjük a karácsonyt anyukámmal, apukám sok évvel ezelőtt elhunyt.Nem szoktunk fát állítani vagy ajándékozni. Minden ismerősöm széles családi körrel rendelkezik. Friss kapcsolatban vagyok, a barátommal nem találkozunk az ünnepek alatt, náluk nagyobb szabású lesz.
Sokszor érzem magam magányosnak, hiába nincs anyagi problémánk, jó egyetemre járhatok, egyszerűen sosem érzem magam boldognak, azt hittem, hogy a párkapcsolat megoldást jelenthet.
Ti mit tennétek a helyemben?
21L
A két dolog nem függ össze. Azért mert ketten vagytok még karácsonyozhatnátok. Mi az oka hogy nem? Apud miatt?
A párkapcsolat pedig nem fogja megoldani ha valami mással van problémád, boldogtalan vagy.
Ha ketten vagytok otthon, akkor tudtok beszélgetni. Örülj ennek!
Én dolgozok most is, bevállaltam ezt a napot a családos kollégák helyett, mert csak egyedül ülnék a lakásomban.
Mégsem érzem magam boldogtalannak. A karácsony nem a minél nagyobb "felhajtásról" szól.
Nekem sem él már senkim csak édesanyám.
24-én ma barátnőmmel együtt az én anyumnál karácsonyozunk , pláne, hogy ő egyedül van és holnap pedig az ő szüleinél, és ezt egy normális TÁRS aki nem csak a párocskás megérti és fel is fogja.
Egyébként nem értem, hogy miért ne ajándékozhatnátok....
Sokan hiszik azt, hogy egy társ mindent megváltoztat, és azaz igazság, hogy nálad is kellene változás....szóval alap esetben boldogabbnak kéne lenned...de ezaz ember nem tesz azzá, hiába most a karácsonyról van szó.
Szar is neked, ha karácsony nem ünnep, hanem átvészelendő időszak.
A párkapcsolat egy nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!