Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus lányok, van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, van köztetek olyan aki azért választott végül női társat mert egyáltalán nem jött ki a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Valahogy nem érzem magam jól egyáltalán a párkapcsolataimban férfiakkal, viszont nem vonzanak szexuálisan a nők. Dilemma. Lehetséges, hogy nőkkel sem tudnék élni.
2019. dec. 22. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Az h nem jőtt még szembe egy olyan férfi akivel jól érzed magad, nemkell egyből leszbinek lenni. Veled jól érezheti magát egy férfi?
2019. dec. 22. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Szexuális vágy van férfiak felé?

A lényeg, kivel vagy jól személyiség-személyiség kapcsoaltban. Ha ez megvan, a lényeget már megtaláltad.

2019. dec. 22. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Red Vixen, te pánszexuális vagy?
2019. dec. 22. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Sokszor úgy éreztem, hogy a partnerem sem maradéktalanul boldog velem, kérdőjelek a fejem felett :)

Lehet, hogy nincs is probléma és az élet mindenhol, kis pillanatnyi öröm és langyos vagy kínlódós dagonyázás a maradék része.

2019. dec. 22. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:

"Szexuális vágy van férfiak felé?"

Nagyon is, de egyik tartós kapcsolatom sem szeretett simogatni, kedveskedni, játékoskodni, szóval úgy együtt lenni ahogy az én igényeimnek megfelelt volna.

(De ez már 18 karikás kategória lenne :) )

2019. dec. 22. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a pm válaszokat én is ezt sejtem :)
2019. dec. 22. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személyszerint nem a férfi nemmel van “bajom”, de kifejezetten taszítanak pl. a tipikus “macsók”, és inkább a feminin férfiak vonzanak.

Nincsenek leszbikus női ismerőseim, akivel kapcsolatba kerültem volna, de úgy érzem vannak leszbikus/biszex hajlamaim.

2019. dec. 22. 18:49
 8/8 anonim válasza:
Engem sokkal jobban vonzanak a nők, de sajnos meg egy lanyhoz sem sikerult igazan kozel kerulnom. 2 komoly hosszu tavu kapcsolatom ferfival volt. Barcsak jonne vegre egy no...😕
2019. dec. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!