Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-25 éves lányok miért nem szeretnek szinte soha a saját iskolájukból, a saját iskolatársaikkal ismerkedni? (Középsuli, egyetem)
És most nem arra gondolok, hogy a suliból 3-5 évvel idősebb srácokkal (bár többnyire még velük sem), hanem akár az osztálytársaikkal, évfolyamtársaikkal. Pedig ha ők maguk sem kifejezetten a bulizós, eljárós, óriási ismerősi körrel rendelkezők, akkor valahol adná magát, hogy az iskolából ismerkednek úgy, mint ahogy később felnőttként is a munkahelyen.
És könyörgöm csak azt ne írja senki, hogy a legtöbb fiatal srác csak dugni akar, mert nem igaz.
Én ugyanarra a szakra járok, mint a barátom. Sok ilyen van, akár a volt gimimet, akár az egyetemet nézem.
Amúgy okkal létezik a "Házinyúlra nem lövünk" kifejezés. Borzasztó kínos volt, amikor két osztálytárs összejött, majd a szakítás után órákon savazzák egymást.
A legtöbb embernek pedig a szociális hálója nem ér véget az aktuális iskolájával. Bár a legjobb barátaimat általánosban és gimnáziumban ismertem meg, sokkal több azonos értékrendű, érdeklédésű és célú emberrel találkoztam, akikkel sokkal inkább el tudtam volna képzelni egy párkapcsolatot, mint az iskolatársaimmal.
20/L
20/L
Mert gáz,kellemetlen,kinos.
Egyrészt bele vagy kényszerítve egy közösségbe, aminek amúgy nem is biztos hogy a tagja akarnál lenni, márpedig ennek a közösségnek a tagjai így a szemtanui lennének a kapcsolatodnak, másrészt meg a párod is a közösség tagja, és szakitotok, vagy csak alaposan osszevesztek, latnotok kell egymást mindden egyes nap.
Meg aztán sokan be is sokallnak attól, ha együtt töltik a párjukkal az egész egész napjukat.
Nekem nem túl tág a szociális hálóm, ennek ellenére én sem szeretek osztályon belül ismerkedni.
Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy jófej osztálytársaim vannak, jókat lehet velük pajtizni úgy, mint senki mással, de nem szeretném elrontani ezt egy kapcsolattal, aki könnyen félresülhet (pláne úgy, hogy a legtöbb emberen érzōdik, hogy pillanatnyi vágytól vezérelve akar egy kapcsolatot, csak hogy ne legyen egyedül).
Tehát szívesebben randizok egy idegennel, akivel amúgy ha félresül, akkor könnyen elfelejtjük egymást, nem veszítettem semmit.
Nem csak osztálytárssal, de még haverral, baráttal sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!