Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hirtelen megjelent az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen megjelent az exem?

Figyelt kérdés

Meg nyar elejen szakitottunk volt baratommal. En szakitottam vele. Volt nyaron egy kapcsolata, de az csak egynyari volt, most megint van neki. Nem ismerem a lanyt. Mivel egy helyen lakunk probaltam vele korabban kapcsolatot kialakitani, legalabb beszeloviszonyit, de nagyon nem volt ra nyitott. Tobb, mint fel eve kb egy szot nem beszeltunk. Es most, egy ket hete instagramon, es azota rendszeresen ir estenkent vagy napkozben. Szeretem, meg mindig, es meg mindig nem tudtam rajta tullepni. De nem ertem a szandekat. Nagyon sokat beszelunk, de az irasaibol nem tudok kivenni semmit. Olyan kozombosek. Neha bokol, dicser, elmkndja, hogy jo ember vagyok... es van, hogy a kozos emlekeket hantorgatja fel, de ezek ellenere sem erzem mit akarhat tolem. Lehet esely arra, hogy ujra szeretne kezdeni a baratnoje ellenere is? Es hogy johetnek ra, mit szeretne, mit akar tolem? Es tegnap elhivott etterembe kajalni. Vagyis felhozta, hogy el szeretne vinni. Idopontot meg nem mondott.

Koszonom elore is! Es sajnalom, de az ekezetek lemaradtak vegig. Utolag vettem csak eszre.

2019. dec. 18. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy azóta össze is gyűrted vele a lepedőt, mi? :D Kis hamis.
2019. dec. 21. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már javában kurogat :D
2019. dec. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!