Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghívom egy drága italra, jogosan várok el szexet?
Hétvégén disco-ban voltam, és táncolni hívtam egy lányt.
Minden jel arra mutatott, hogy bejövök neki. Alig táncoltunk, már ment is a pulthoz, és hívott engem is.
Kikért magának egy kólát, én is ittam egy felest, beszélgettünk, és amikor elfogyott az itala, ezt így oda mondta: "nem hívsz meg? általában így illik".
Meglepett a dolog, kínomban annyit tudtam mondani, hogy persze mit kérsz?
Erre azonnal kikért egy 5600 forintos nem tudom milyen flancos koktélt.
Szépen elszürcsölgette, azután mondta hogy elmegy a mosdóba, vissza persze nem jött.
Erre én nagyon felhúztam magamat, kicsit többet is ihattam a kelleténél. A haverom persze tovább fokozta.
Kb. egy óra múlva odamentem a lányhoz, táncolt a barátnőjével. Megfogtam a karját, és elkezdtem vele táncolni. Közöltem vele, hogy elfelejtett visszajönni, és adja meg a mobilszámát. Nagy jelenetet rendezett, és rohant a kidobóhoz, hogy én zaklatom őt. Persze engem dobtak ki, nem a csajt, aki kicsalta a pénzemet!
Én nem a hölgy ragyogó személyisége miatt fizettem ki az 5600 forintot. Nagyon nem vagyunk egálban, semmit nem viszonzott!
"Én nem a hölgy ragyogó személyisége miatt fizettem ki az 5600 forintot"
Akkor mi miatt? Mert balek vagy?
Lehúzott a csaj, ennyi történt.
Majd tanulsz belőle.
Nem kell őket meghívni semmire.
Látom nem nagyon lepődött meg senki sem.
Ezek szerint könny ilyen nőt találni.
Igen, balek voltam, örülhettek, remélem veletek nem fog ilyen történni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!