Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ezt mondani munkahelyen, hogy van pasasom?
Több eve szingli vagyok , elvalt nö inkabb.
Arra gondolok , hogy jobb lenne azt hazudni munkahelyen hogy van pasim mert szinglikent roppant kellemetlen helyzetekbe lehet kerulni , több melóhelyen fordult ez elö .
Ha odafigyelek magamra es sminkelek , azt hiszik , hogy keresöben vagyok , a nök hogy a ferjeikre pályázom, a pasik egy része azt hiszi ha ramosolygok mikor megszólit, hogy rajta múlik mikor kaphat meg , egyes pasik meg idönkent megemlitik a feleseguket , hogy nehogy azt higyjem, hogy azert mert beszelget velem az idöjarasról , ebböl többis lehet.
Egyszeruen mindent ebböl a prizmaból nez a legtöbb , pusztan azert mert tudjak hogy nincs pasim es magukból indulnak ki , hogy adott esetben ök biza ezt tennék .
Tolvaj mindenkiben tolvaj lát és emiatt hiszik hogy en mindenben a lehetöseget latom , ami nem igaz, mert hetente 3 pasival tudok talalkozni ha akarok , nem vagyok ráfanyalodva a munkahelyi házasságába beleszottyadt pasiba , akik azt hiszik hogy ugyanolyan fess mint húsz éve , es ugyanolyan kelendö . Igazan nem is az bosszant , hanem a tény , hogy azt hiszik , hogy kapható lennék , mert a szánalmas agyuk ennyit tud .
ha valakit a bizalmi körödbe engedsz érdeklődni fog a jelenlegi párod iránt akit hazudtál magadnak.
Ha ez valahogy kitudódik, akkor nevetséges helyzetbe hozod magad.
Igazad van. Szabad prédának néznek. Egy kiéhezett tüzelő szukának, aki minden faszra ráül aki megáll neki.
Ilyen állatok tudnak lenni a pasik.
Igen, én a helyedben azt hiresztelmém hogy van pasim.
És kit érdekel mit gondolnak mások!?
Szerintem ne hazudj,elszalaszthatsz valakit aki később megtetszhet.
Szerintem nem szalasztok el senkit mert aki erdeklödne az is arra gondol hogy ketsegbeesett lehetek , mert szingli vagyok
Jobban esne nekik ha lenne valakim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!