Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, urak! Volt már ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, urak! Volt már ezen az oldalon olyan férfi vagy nő, aki az oldal legjobb nője/ pasija címet érdemelné külső alapján?

Figyelt kérdés

A belső tulajdonságok most mellékesek.

Jöhetnek sztorik!

2019. dec. 6. 21:17
1 2 3
 21/30 opened paradise ***** válasza:
100%

Ha csak a külsőt nézzük, akkor volt 1 lány, akinél rendesen lefagytam. Nem lett jónak beharangozva, asszem pont a külsejéről kért véleményt, talán szépség kategóriában. Érződött, hogy nem egoépítésnek kell neki. Kék haja volt, meg piercingjei.

Ha meg a belső is számít a külsővel, akkor más vitte a prímet, őt meg is ismertem.

2019. dec. 7. 01:52
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam én is egy lánnyal innen és teljesen rendben volt, pedig még képet se cseréltünk előtte.
2019. dec. 7. 05:39
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Egy időre a barátnőm lett, de nem jött ki valami szerencsésen. Kár érte, mint emberért, ezt mindentől függetlenül mondom.
2019. dec. 7. 07:28
 24/30 anonim válasza:
100%

Én még nem kaptam képet senkitől, ellenben én küldtem párszor.

Aki visszaírt, mindegyik azt mondta, hogy helyes vagyok, és randizna velem, ha úgy lenne. Annak is biztos van jelzésértéke, hogy sokan nem is írtak vissza.

F

2019. dec. 9. 20:41
 25/30 anonim ***** válasza:
Láttam már itt képet egy előnyös külsejű nőről, pont kék szemű volt, amiért odavagyok. Aztán átmentünk facebookra és ott eldőlt minden, azaz nem lett semmi.🙂
2019. dec. 10. 11:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, volt pár nagyon szép nő.
2019. dec. 17. 16:34
 27/30 anonim ***** válasza:

Néha láttam itt fotókat linkelve, amiken elcsodálkoztam, hogy hogyan lehet ennyire a béka segge alatt az önértékelésük.

Egy lányra emlékszem, ő a szépség kategóriában tett fel kérdést, küldött fotót, nagyon aranyos volt, de nagyon fiatal is. Sárga atléta vagy póló volt rajta, vöröses haj, sápadt bőr, nagy szemek. De ez régen volt. Őt gyönyörűnek láttam és neki sem volt önbizalma.

2019. dec. 17. 17:36
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
Itt az oldalon még soha nem kaptam helyes férfitól fotót. Gondolom a helyesek nem itt ismerkednek, nyilván millió más lehetőségük van.
2019. dec. 25. 16:33
 29/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nemrég egy kérdésnél random módon az itteni válaszoló férfiak képet linkeltek magukról és azt kell mondjam sokkal jobban néztek ki mint amire számítani lehetett. Szóval vannak itt jóvágású férfiak csak azok többnyire 30 vagy az alattiak. Az itteni nők meg elvált 40 körüliek.
2019. dec. 25. 16:53
 30/30 anonim ***** válasza:

A belső tulajdonságok most mellékesek.

Azok sajnos mindig azok, főleg a nőknek

2019. dec. 25. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!