Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóznál egy veled azonos nemű emberrel?
Figyelt kérdés
Légyszíves indokold meg a válaszodat, és írj kort + nemet!2010. júl. 19. 18:15
21/27 anonim válasza:
Ha jól néz ki, naná!
Főleg valami bolond parti keretében ;)
22/27 anonim válasza:
Ja 20/f
Mert vonzódom a szép dolgokhoz és nem érzem azt, hogy ezzel beskatulyáznám magam. Egyszerűen csak kedvem lenne hozzá. Már ha ennyire szépet találnék. :)
23/27 anonim válasza:
jha...... igazi buli volt amit csinaltunk... haverokal ossze voltunk ulve... es iszogattunk meg mindien volt ott fiu is es lany is... a baratnomnek jott az otlete uvegest jatszani uveg nelkul... mindenki bekototte a szemet.. es ki ahogy kit ert... vagany volt mert nekem tetszett onnan egy srac es aval csokoloztam a legtobbe4t lannyal egyszer.... akkor ish mindenketten azt hittuk hogy fiuval csokolozunk... szal.... ilyen bulit meg kell csinaljunk... mondjunk ezt hujesegbol csinaltuk de m1... +
25/27 anonim válasza:
Hát nem vagyok egy aberált ember, ezért nem
16/F
26/27 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
Nekem őszintén szólva nem lenne hozzá gusztusom, max.egyszer próbálnám ki, kíváncsiságból (bár ezt is kétlem)...
2010. júl. 23. 17:49
27/27 anonim válasza:
múltkor buliztunk, nem ittam, ő se ivott, de megkérdezte megcsókolnám e? mondtam, hogy igen, és megcsókolt. és am nem volt semmi rossz benne :D :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!