Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Az a helyzet h kezdek beleszeretni egy 16éves fiúba.
Most akkor az a bajod,hogy 16 éves??
Az nem baj főleg,ha többnek nézted akkor még csak nem is látszik rajta.Szerintem nem nagy a korkülönbség.
Egyik haverom most lett 16 a barátnője meg már rég elmúlt 18 és nagyon jól megvannak (8 hónapja)
Szerintem ne aggódj emiatt:):):D
Ismerős szitu, nagyon ismerős :)
Elárulod hogy hívnak?
Egyébkeént semmi gáz, 16-21-ig meg sem tudom mondani valakiről, hogy hány éves...
Valójában mindegy is. Szerintem kortól függetlenül ilyenkor az emberek tök más szinten tudnak lenni, érettségben, érzelmileg stb...
hülye példa, de fogadjunk magasabb nálad az illető :)
Ne angósd ettől nen vagy pedo
ha tényleg a barátaid, akkor nem oltogatnak örökké érte, amellett minek foglalkozol te más véleményével?
szerinted, hogy esne a srácnak, ha megtudná, csak azért nem akarsz összejönni vele, mert párszor beszólnának miatta a barátaid? neked is szarul esne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!