Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak pótlék lennék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak pótlék lennék neki?

Figyelt kérdés

Igazából mi előtte nagyon jó barátok voltunk, bizalmasan mindent elmondott, az előző kapcsolatával kapcsolatban, még egy darabig próbáltam segíteni neki, hogy jó legyen minden köztük, aztán egy idő után kibukott mindkettőnkből, hogy többet akarunk a másiktól.

Tudni kell, hogy ez egy másfél éves kapcsolat. 3 hónapja ért véget nagyjából, nagyon szerelmes volt a lányba, annak ellenére, hogy a lány elég sok fájdalmat okozott neki, szerintem megis csalta. Tegnap megkérdezte, hogy most akkor mi járunk vagy mégis mi van köztünk, mert ő neki nagyon fontos vagyok és nagyon mély érzéseket táplál irántam és én kellek neki. De én hihetetlennek tartom ezt,így ennyi idő után, egy ideig bizonygatta, hogy nem jól gondolom ezt...majd kiderült, hogy egyébként a barátai szülei is ezt gondolják amit én, hogy konkrétan valahová menekülni akar.

Majd jött egy mondat, ami nagyon rosszul esett.

"Ja boccs, hogy szerelmes voltam másfél évig valakibe és nem rúgtam fel miattad egyből".

Ezek után szerintem méginkább nyilvánvaló, hogy még mindig iszonyatosan fontos neki a lány és ámbár lehet, hogy vannak különböző érzések felém, de nem konkrétan én kellek neki,csak egy pótlék.

Jól gondolom vagy egyáltalán nem így van? Megpróbáltam röviden fogalmazni, ha valami kimaradt vagy nem egyértelmű, kérdezz inkább.:D

Köszönöm szépen.:)

2019. dec. 4. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez sajnos elég szerencsétlen elszólás. Valószínűleg csak pótlékot keres, illetve lelki szemetesládát akinek szomorkodhat. Mondd meg neki, hogy döntse el mit akar aztán majd akkor szóljon mert ez a csiki-csuki nem vezet semmi jóra.
2019. dec. 4. 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen... elmondtam neki, de csak bizonygatta, hogy én nem tudom ő mit érez, ez már egy régi dolog, hiába mondja bárki ezt, nem tudja, hogy a mi kapcsolatunk mennyire különleges...
2019. dec. 4. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért mert szerelmes volt valakibe, nem kell bántani. Attól szerethet téged, mégha nem is szerelemmel.

Amit tudok tanácsolni, hogy mondd meg neki, hogy haladjatok lassan aztán meglátjátok, ha tisztulnak az érzelmek. Nem kell sietni sehova. Így kiszűrhető, hogy nem csak gyógykapcsolat lennél-e.

2019. dec. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!