Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy igazságos?
A felét fizeti mindenki. Nem fűtenek többet egyik fél miatt sem, és nem is kap a másik nagyobb lakóteret.
Ha a 450-es kap mondjuk + 1 szobát magának akkor nyilván fizessen többet, de ez fordítva is igaz.
A lakbér szerintem is úgy korrekt ha felesben megy. Én is úgy gondolom, hogy 210 ezerből ugyan tudja már kigazdálkodni a kevesebbet kereső fél is.
A többivel meg lehet fizetésarányosan, a gazdagabb fél fizet több bevásárlást meg programot és kész. De egy közös élettér amit mind a ketten ugyan annyit használtok és mindketten ott éltek legyen anyagilag is 50-50.
Szerintem sehogy. Nehogy már valaki az 500 ezres fizujából ne tudja fenntartani azt a lakást!
Aki kevesebbet keres az meg állja a kaját
"A felét fizeti mindenki. Nem fűtenek többet egyik fél miatt sem, és nem is kap a másik nagyobb lakóteret.
Ha a 450-es kap mondjuk + 1 szobát magának akkor nyilván fizessen többet, de ez fordítva is igaz."
Oké, csak itt nem szimpla lakótársakról van szó. Van benne érzelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!