Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya lányként esélyem sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként esélyem sincs még ismerkedéshez sem?

Figyelt kérdés

2019. nov. 27. 23:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
60%

Örök igazság, hogy a szépség belülről jön. Ha valaki csinos, ápolt, a személyisége az aránytalanságait is háttérbe szorítja.

Látok naponta nem egy kövér, nagy hasú, nagy fenekű, oszlop lábú lányt kézen fogva a nagyon helyes, csinos fiújával. Az egyéniség nagyon sokat szàmít.

Meg az is, hogy egy fiúnak milyen az ízlése, milyen alkatú nőket kedvel.

Nem lesz egy Brad Pitt a párod, de lehet, hogy sokkal jobb lesz, mert téged szeret.

A gömbölyű hölgy is lehet pl nőise.

2019. nov. 28. 06:28
 12/36 anonim ***** válasza:
72%
Különösen az alacsonyabb önbecsülésű férfiaknál van esélyed, akiknek biztonságot nyújt egy csúnya pár, mert el tudják hinni magukról, hogy meg tudják majd tartani. Ha nem hiszed, csinálj magadról képeket és tedd fel magad egy internetes társkeresőbe. Garantálom, hogy két héten belül fogsz legalább 10 érdeklődő levelet kapni. Sok sikert!
2019. nov. 28. 06:55
 13/36 anonim ***** válasza:
19%
Csúnya lányként is sorban állnának nálad a férfiak, ha normális lennél. De ha nem vagy az, akkor is van pár ember a barátzónádban, aki bármikor összejönne veled, csak ők nem elég jóképűek/magasak.
2019. nov. 28. 07:43
 14/36 anonim ***** válasza:
27%
Igazság szerint a ronda férfiaknak is jó nőkre van igényük, max beérik a csúnyákkal, attól meg istenments...
2019. nov. 28. 07:51
 15/36 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, hogy önértékelési problémáról vagy szó vagy tényleg csúnya vagy.

Ha utóbbiról, akkor nagyon kevés és csak valami nyomi gyereknél max.

Az ilyen válaszokat meg nem tudom kik írják hogy a csúnya nőknél is millió számban állnak sorba a pasik..

Nekem volt vagy 4-5 olyan csoporttársam akik tényleg nyomik voltak, le sem szarta őket senki, van amelyiknek azóta sincs pasija, pedig lassan 30 éves.

2019. nov. 28. 08:32
 16/36 anonim válasza:
60%
Miért ne lenne,mindenki megtalálja a párját.
2019. nov. 28. 08:45
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

Miért gondolod magad csúnyának? Arcvonás? Testalkat? Sérülés (hegek)?

Az arcon sajnos minimálisat lehet csak változtatni plasztika nélkül, de ettől függetlenül is lehet jobban és rosszabbul kinézni, ugyanolyan adottságokkal. Megfelelő frizura például rengeteget dob. Vagy egy jó szemüveg, kontaktlencsével váltva. Ha a fogaiddal van baj, akkor fogszabályozó, szájsebész, nem csak a látvány miatt. Egy kevés sminkkel (tényleg kevés, nem a 3 réteg mázolmányokról beszélek) kiemelheted, ami szép rajtad, és persze elfedheted, ami nem, bár én ezutóbbit nem tenném, mert úgyis kiderül idővel. Inkább legyen látható, és aki elfogad úgy, az elfogad. Ha bőr problémáid vannak, akkor első körben bőrgyógyász, esetleg megfelelő diéta, allergia vizsgálat, majd kozmetikus.

A testalkaton pedig lehet változtatni, sőt szerintem mindenképp megéri. Egyrészt formál a jellemeden, kitartóbb, elhivatottabb leszel, ha nem (csak) otthon edzel, akkor könnyebben szocializálódsz, kapcsolatokat építesz. És ha szép alakod van, az már alapból hatalmas előny. Ha túl vékony vagy, akkor is ajánlott a mozgás, megfelelő étrend mellett. Az izom, még mindig szebb, mint a csont. Bár ez sokkal nehezebb, mintha csak fogyni akarnál, de akkor sem lehetetlen.

Ha valami komoly genetikai, vagy sérülésbeli látható problémád van, az már jóval nehezebb dió. Bár nyilván függ a mértékétől, és a helyétől. Ezt most nem szeretném kifejteni, mert konkrétum nélkül több oldalt lehetne teleírni.

Ha csak szimplán annyi a gondod, hogy "túl kicsi a mellem", "nem tökéletes a bőröm", "nem elég dús a hajam", akkor viszont inkább a rinyálást kéne befejezned. Ezek egyike sem olyan indok, ami miatt örök magányra lennél kárhoztatva, ha nem borzalmasan rossz a személyiséged.

És igen, az utolsó pont: fejleszd a személyiségedet is a külsőd mellett. Abszolút nem előnyös szép, de üresfejű libának lenni. Építsd ki a saját személyiséged, gyúrj rá az erősségeidre, és dolgozz a gyengeségeiden. Legyenek céljaid, terveid, hobbid, önismereted.

Azt vallom, hogy nagyon, de tényleg nagyon kevés olyan csúnya nő van, akiket nem lehet felhozni egy átlagos szintre. Ők pedig általában valami komoly betegségben szenvednek, így kisebb gondjuk is nagyobb a pasizásnál.

Nem vagyok stylist, de ha gondolod, megpróbálhatok segíteni, vagy legalább véleményt mondani, ha küldesz képet. És ne aggódj, én is nő vagyok, ráadásul évek óta kapcsolatban, szóval nincs semmiféle hátsó szándékom.

2019. nov. 28. 09:34
 18/36 anonim ***** válasza:
63%

#08:32-nél az igazság: ha tényleg csúnya vagy, akkor sok jóra ne számíts. Egy-két gázabb alak esetleg bepróbálkozik, de ők vagy az a kategória, akiknek mindegy, csak lyuk legyen, vagy az, akik egyetlen kicsit is normális nőnek sem kellenek.

Valamennyit számít persze a személyiség is, de általában az a jellemző, hogy aki ronda, az nem lesz magabiztos, vidám, nagydumás, elragadó személyiség. Vagy mert alapból sem az, vagy mert gyerekkora óta gyűjti a külseje miatti negatív élményeket, sebeket, és ez egy idő után megtöri. Én pl. már óvodában kaptam, az általános iskolai évek során egészen eldurvult a helyzet, onnantól pedig kb. beállt arra a szintre. Nyilván felnőttként már senki nem áll belém egy-két másik emberrel karöltve, hogy elkezdjen gusztustalan, bántó megjegyzéseket tenni a kinézetemre, megvannak ennek a finomabb módjai... De mostanra már mindegy is, mert "telítődtem", és az évek során bőven megtanultam, hol a helyem és mennyit érek a "húspiacon".

2019. nov. 28. 09:45
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
1 Liter vodka után én szépnek látnálak.
2019. nov. 28. 09:57
 20/36 BeefEater ***** válasza:
43%

Nem tudjuk, hogy valoban csunya vagy-e vagy csak azt mondod magadrol.

Attol, hogy csunya vagy meg van eselyed ismerkedni. Nem mondtal semmit magadrol, lehet olyan szemelyiseged, amibe a ferfiak beleszerethetnek. Viszont akkor valoszinuleg neked kell kezdemenyezni.

2019. nov. 28. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!