Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire friss kapcsolat gyilkos az alábbi probléma?
Ha a partner orálban és ámblokk az ágyban finoman szólva nem túl ügyes (eddigi megfelelő partner híján tapasztalatlanság*) de rendkívül fogékony az új dolgok felé akkor maradnátok a kialakuló kapcsolatban vagy inkább kifarolnátok belőle?
*nem szűz / teljes fogálmatlanságra gondoltam, inkább valakire akinek az előző kapcsolatában képtelenség volt a lány szemérmessége miatt még beszélni is a szexualitásról és ennek okán az együttlétek is lényegében mintha favágásban merültek volna ki.
22F
Én türelmes lennék vele, sokat beszélgetnék vele a szexről. Bátorítanám, kedves lennék.
Hagynék időt neki hogy felfedezze mi a jó neki és Neked.
Azért ennyien nem hiszem, hogy nem olvasnak végig egy kérdést... :,D
"*nem szűz / teljes fogálmatlanságra gondoltam, inkább valakire akinek az előző kapcsolatában képtelenség volt a lány szemérmessége miatt még beszélni is a szexualitásról "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!