Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a párod és a barátod ki nem álhatták egymást és folyton másik ellen hangoltak. Hogyan jutottál dűlőre?
Sajnos én is most jöttem rá egy kis idő után, hogy a párom haverja nagyon rendes, viszont a páromat állandóan ugráltatja és sok mindenben nem adja meg neki a tiszteletet. Persze lehet, hogy nincs igazam, ezt elismerem, ha így van, ezért nem is akarom egymás ellen hangolni őket, bár elég nehéz megtalálni azt a megoldást, ami tényleg jó mindenkinek. A párom amúgy inkább afelé húz, amit én mondok neki, de látom rajta, hogy nehezen dönt ezekben a helyzetekben, és valamilyen szinten úgy érzem, hogy van rajtam felelősség, mert van, amikor szinte készpénznek veszi, amit én állítok, de nem akarom, hogy miattam romoljon meg a kapcsolatuk. Ha neki ez eddig is jó volt így, nincs jogom hozzá, hogy teljesen felforgassam az életet csak azért, mert én bizonyos dolgokkal nem értek egyet. Közben viszont az sem jó, ha velünk van az a barát, és amiatt veszekszünk.
Két lehetőséget ajánlottam fel neki. Vagy egyedül intézi a haverjával kapcsolatos dolgokat innentől kezdve, és addig én is a saját dolgommal foglalkozom, vagy pedig változtat kisebb dolgokon, pl. a viselkedésén amikor együtt vagyok velük, és ő az utóbbi mellett döntött, de ezt már nem először beszéltük át, és eddig sem ment neki könnyen, úgyhogy majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!