Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komplett a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komplett a barátom vagy én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Minden kis ügyért hatalmas balhét csinál. Ez megy már hónapok óta, de csak most tudatosítottam magamban, mivel úgy táncoltam neki, ahogy fütyült. Szeretnék egy példával jönni, hogy érthetőbb legyen a kérdés megválaszolása. Tényleg, őszinte véleményeket kérek, azért kedvesebb formában.

Interneten tartjuk a kapcsolatot, hatalmas távolság van köztünk. Ő már férfinak mondható, én pedig még kicsikének érzem magam mellette, de nagyjából hasonló korosztályunk van. Mellesleg anno hazudott a koráról és a munkahelyéről is.

Mai napi adag, amit lecirkuszolt velem:

Nagy vonalakban leírva; képeket szoktam neki küldeni, amikor csak kéri, hogy láthasson (viszont ő soha nem készít magáról képet csak, ha megtervezett az ügy), viszont ma 7 kép helyett azt hiszem, 4et küldtem. Erre azzal jött, hogy megváltoztam és elkezdte a meséjét, durciját. Mondtam neki, hogy ne kezdjen el egy újabb drámát. Azt válaszolta, hogy ne beszéljek úgy, mint egy ribi... (egy párszor már nevezett így, pedig igyekszem mindig kedveskedni neki valamivel, de folyton én vagyok a hibás)

Apropó fontos dolog, hogy két napja iszonyat beteg vagyok, hőemelkedésem van, fáj a torkom, ülni sem bírok konkrétan. Szóval, ezért nem igazán volt kedvem ehhez az egészhez és leírtam neki ezt is. Azt mondta, hogy kőszívű vagyok, unintelligens, nincs jó karakterem, rossz vagyok, csak azt tudom, hogy bíráljak másokat. Végül: légy beteg és légy azzal, akivel akarsz, undorító. Erre elment ismerkedni új emberekkel.

Én ezt nem bírom már, tényleg velem van a baj? Önbizalomhiányos vagyok.

2019. nov. 22. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
De miért játszmázol? Miért nem mered dobni, törölni, tiltatni? Mit fog csinálni, megüt virtuálisan? Ne idegesíts már, tiltsd le és kész.
2019. nov. 22. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kicsikarja a képeidet, de amúgy meg le se szar.

Úgy táncolsz neki ahogy ő fütyül. Keress valaki mást, biztos akad pasi, mert ez a jelenlegi ez csak tapos téged úgy veszem ki a szavaidból.

2019. nov. 22. 20:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok óta kis ügy miatt hatalmas balhét csap. Hazudik. Teljesen ok nélkül vádol, ribinek titulál stb.

Mondd, szerinted ezért neveltek féltő gonddal a szüleid, hogy egy ilyen erkölcsi toprongytól szenvedj? Mással légy boldog, mert vele biztosan nem leszel. A leírtak alapján Te semmi rossznak okozója nem vagy. Nyerd vissza az önbizalmad! Ha legközelebb kifakad, jelentsd be határozottan, hogy vége. Talán ő is ezt akarja, csak rád vár a bejelentéssel.

Ffi.

2019. nov. 22. 21:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2019. nov. 22. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem provokálni akar, hogy te szakíts vele.
2019. nov. 22. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én küldenék neki egy ilyen szelfit, mielőtt törlöm:

( ︶︿︶)_╭∩╮

Tipikus bántalmazó kapcsolat. Leépíti azt a kevéske önbizalmadat, ami vagy, belazsarol, hogy úgy ugrálj, ahogy ő fütyül, eléri, hogy még neked legyen lelkiismeretfurdalásod, ha egy pillanatra is magaddal foglalkoznál (pl. pihenj, amikor dögrováson vagy). Azt borítékolhatod, hogy hisztizni fog, ha kivágod, mint szaros macskát a hóba. De legyen már annyi önbecsülésed, hogy ennek minél hamarabb véget vetsz.

2019. nov. 22. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ribinek tart egy hazudós csöves, távkapcsolatban?- hát mitől jó ez neked?

Egy kapcsolatban, ha beteg vagy akkor teát hoz, ápol..

Töröld ki a francba MOST!

2019. nov. 22. 23:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a faszi konkretan beteg.
2019. nov. 23. 06:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Tudtommal nehéz gyermekkora volt, de nem sokat írt erről és így nem faggattam. Olyan is volt, hogy ha fiúkkal kezdek el beszélgetni, akkor elhagy engem, de neki mindent szabad. Hogy ha nem válaszoltam az üzenetére azonnal, akkor jöttek ezek a kijelentések: kivel vagy, elkezdtél megváltozni, unalmas vagyok? stb.. Nagyon igényli a figyelmet. Nemrég elment egy esküvőre, hogy mindenki róla beszéljen és csodálják őt.(nem magamtól találtam ki, ő írta) Elhitette velem, hogy ő tökéletes és csodálatos, hogy mindenki őt akarja, de ő csak engem akar és én vagyok a különleges számára. Ezért boldog voltam, hogy valaki végre ilyet ír nekem. Később, mégha a lelkem mélyéről, de rájöttem, hogy lelkibeteg... Azután újra és újra megpróbáltam elhitetni magammal, hogy vele nincs semmi baj, mert szerinte sok emberen segített, szerinte spirituálisan nagyon fejlett. Ilyesmik...

Azért hiszek nektek és véget fogok vetni ennek csak erősítés kellett, amit megkaptam. Azért nehéz elengednem, mert megígértem neki, hogy soha nem hagyom el úgy, mint ahogy mások tették, és ezért lenne lelkiismeret furdalásom. Nem akarom magára hagyni, bár már szinte biztos vagyok benne, hogy egy háremet gyűjt maga körül és én vagyok neki a kedvence. Illetve még maradt egy szikra remény bennem, hogy ő ugyan olyan jó ember, akinek magát beállította. Igen, tudom, hogy bajosak a gondolataim róla, de igyekszem letiltani. Csak leírom, mert nem akarok hazudni egy kicsit sem.

2019. nov. 23. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azert erzed a kontrasztot a kozott, hogy 'mindenki ot akarja, mindenki ot csodalja' es 'amugy meg ne hagyd el ot ahogyan mindenki mas tette'. Ez a faszi nem spiritualisan felett, csak egy szerencsetlen beteg nyomorek, aki 27 evesen tinilanyokat manipulal (mert mast nem tudna, ezert is hagyta ott mindenki) nagy tavolsagokbol, mert keptelen egeszseges emberi kapcsolatok kialakitasara. Nincs itt semmi magasztos ok, meg fejlettseg, meg segitseg. Csak egy veszelyes beteg ember, aki be akar csalni a halojaba. Azonnal tiltsd le, az ilyesmi nem jatek.
2019. nov. 23. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!