Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félnél egy olyan mellett aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnél egy olyan mellett aki korábban már ütötte meg a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Alakul egy pasival és múltkor mesélte, hogy az előző barátnője felhúzta és már volt benne egy kis mennyiség aztán kapott egy pofont. Ő ezt viccesen mesélte el, de nekem valahogy nem úgy jött át, lehet azért is mert a volt barátomtól is kaptam mikor szakítani akartam vele pedig belőle tényleg nem néztem volna ki.

Nagyon szeretem őt, De kicsit félek is ez miatt mert néha én is hisztis tudok lenni.

2019. nov. 22. 14:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem alkesz, hétvégente iszik csak haverokkal.
2019. nov. 22. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Tartanék tőle.
2019. nov. 22. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert ha valaki felhúzza az agyát direkt akkor nincs joga megütni. Mert jaj nő. Úristen. Ilyen felfogású embereket. De nem ez történt. Ha ez történt volna akkor normálisan cselekedett volna a férfi.
2019. nov. 22. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Minden hétvégén iszik, ha iszik akkor agresszív lesz, és üt. Nem érzi, hogy inkàbb mélyen ku.ssolni kéne, és remélni, hogy sose derül ki, hogy a nőjét megütötte. Szerinte ez egy vicces sztori, nem gáz, előfordul.

Hát...elhiszem, hogy szereted, de jobb minél előbb szakítani, mielőtt kiderül, hogy vajon te is kapsz-e egyet, ha idegesíted.

2019. nov. 22. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Én még férfiként is elkerülöm az ilyen agresszív embereket. Elképzelni nem tudom, hogy valaki hogy tud összejönni egy ilyennel.
2019. nov. 22. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem felnek, az agyban csinalhatna mocskos dolgokat amiket persze nem turnek mas kornyezetben vagy helyzetben.
2019. nov. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!