Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Chat, webcam, cyber szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chat, webcam, cyber szex vélemények?

Figyelt kérdés
tapasztalatok,függőség. van erre igény a 21.században?
2010. júl. 18. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem lenne hozzá kedvem, de csajt nem találtam rá..:(
2010. júl. 18. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egy tapasztalatom van ilyen téren, de azóta sem próbálkoztam. Volt egy csaj, webcamon elkezdte nekem izgatni a bimbóit, meg szopkodott egy karvastag dildót, én meg közben derekasan rángattam a falloszomat, aztán egyszercsak a csaj felállt a székről, és nagyobb fasza volt mint nekem. Good Luck
2010. júl. 18. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Vélemény: Baromság. Értelmetlen.
2010. júl. 18. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:

sose próbáltam :3 :D ;S :-> (@) :$

16/F

2010. júl. 18. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:

elég szánalmas egy ilyen dolog szerintem...

http://www.youtube.com/watch?v=dl2dhAguV6Q

1. ez

2. inkább csinálj valami értelmeset

2010. júl. 18. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:

akárki akármit mond, én már csináltam és fel is izgat,főleg hogy láthatok velem egykorú lányokat

mindenki mondja, hogy szánalmas meg minden, holott ha nem átverés és komolyan is veszik, változatosságot vihet olyanoknak a nemi életébe akiknek nem adatik meg a szex (pl. én) és/vagy a sima maszturbálást már unják (pl. dettó én :D)

16/f

2010. júl. 18. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább menyjetek farmvillezni... -.-"
2010. júl. 18. 23:31
 8/8 anonim válasza:

Nagyon klassz, gyönyörű kalandok, élmények lettek belőle.. Életem legjobb masztijai 👌

De nagyon sok a félrevezető lehuzós oldal, sőt zsaroló vírusos is!

Ugyanúgy veszélyes mint bármi a weben, plusz még pénzes is..

Van ahol gépi csajok beszélnek és rendszeresen terhelik a bankszamladat, kiderül mert mem valaszolnak, hiába minden.. 🙂

2022. nov. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!