Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt csajozni a 90es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt csajozni a 90es évek elején, amikor még nem lufizták szét a nők egóját a férfiak az Interneten? Nosztalgiával gondoltok vissza rá akik már csajoztak akkoriban?

Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Most tényleg attól vársz tanácsot aki cc 30-40 év alatt sem tudottbrendesen becsajozni?
2019. nov. 22. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
akkor még gyerek voltam, de más volt. Még annyira nem a külső döntött. És igen, nem volt net.
2019. nov. 22. 00:16
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Balázs az akkor volt,most meg most van.

Élj a jelenben, tudod Gidófalvy is megmondta: ,,Múlt nincs".

2019. nov. 22. 00:41
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Biztos hogy nem volt könnyebb.

Ugyanis nem írhattak rá egy csakra messengeren, hanem oda kellett hozzá menni.

Mellesleg a jobb nők mindig is kapósak voltak és előben is megkapták a figyelmet a férfiaktól, ahogy megkapják ma is.

2019. nov. 22. 01:47
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem volt ez az érzelemsivárság mint most.Nőként válaszolok.Ha valaki el akart érni,akkor felhívott a vezetékes telefonon,vagy levelet írt abba a kollégiumba ahol laktam,vagy felhívott azon a telefonon,vagy bedobott az udvarunkba sok virágot,hogy felhívja magára a figyelmet.Ezerszer egyedibb dolgokat csináltak akkoriban a pasik,mint manapság.

A mai korosztályt csak sajnálni tudom.

2019. nov. 22. 03:20
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Jó! Nosztalgia miatt mondom...

Most könnyebb e párt találni? Szerintem nincs különbség.

Akkor is volt aki rinyált, csak nem itt.

Akkor is voltak beképzelt csajok.

Akkor is voltak alfa hímek stb stb.

Nagy K-ák is voltak. Azok mondják le a mai fiatalokat a legjobban. Írígyek rájuk.

2019. nov. 22. 05:15
 17/18 anonim ***** válasza:
#4 micsoda öngól
2019. nov. 22. 07:47
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Akik mar akkoriban csajoztak, most kb. otven evesek. Nem meglepo, ha konnyebb volt nekik csajozni huszonevesen, mint otven felett.
2019. nov. 22. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!