Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt csajozni a 90es évek elején, amikor még nem lufizták szét a nők egóját a férfiak az Interneten? Nosztalgiával gondoltok vissza rá akik már csajoztak akkoriban?
Balázs az akkor volt,most meg most van.
Élj a jelenben, tudod Gidófalvy is megmondta: ,,Múlt nincs".
Biztos hogy nem volt könnyebb.
Ugyanis nem írhattak rá egy csakra messengeren, hanem oda kellett hozzá menni.
Mellesleg a jobb nők mindig is kapósak voltak és előben is megkapták a figyelmet a férfiaktól, ahogy megkapják ma is.
Nem volt ez az érzelemsivárság mint most.Nőként válaszolok.Ha valaki el akart érni,akkor felhívott a vezetékes telefonon,vagy levelet írt abba a kollégiumba ahol laktam,vagy felhívott azon a telefonon,vagy bedobott az udvarunkba sok virágot,hogy felhívja magára a figyelmet.Ezerszer egyedibb dolgokat csináltak akkoriban a pasik,mint manapság.
A mai korosztályt csak sajnálni tudom.
Jó! Nosztalgia miatt mondom...
Most könnyebb e párt találni? Szerintem nincs különbség.
Akkor is volt aki rinyált, csak nem itt.
Akkor is voltak beképzelt csajok.
Akkor is voltak alfa hímek stb stb.
Nagy K-ák is voltak. Azok mondják le a mai fiatalokat a legjobban. Írígyek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!