Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok tart baráti kört, és ti? Rokonokkal vagy barátokkal szorosabb a kapcsolatotok? N

A legszorosabb a közös baráti körünkkel a kapcsolat, velük nagyon szuper bagázs lettünk. Hivatalosan engem ismertek előbb, de hozzájuk képest relatíve hamar lett párkapcsolatom, így a párom viszonylag frissen került be ebbe a körbe. A páromnak is van saját baráti köre, velük annyira nem tartjuk a kapcsolatot, egyrészről 200 km a távolság másrészt meg ők már babákról, esküvőről dumálnak és az nekünk még teljesen más élethelyzet (és egyáltalán nem szórakoztató téma).
Utána jön anyukám, őt a párom is nagyon kedveli, aztán a párom apukájával és az új családjával nagyon jó még a kapcsolatunk. Apukám meg az ő anyukája nincs nagyon jelen az életünkben. Nagyon sok konfliktus volt köztünk anyagiakon és az életünkön, nagyon bele akartak szólni és ránk telepedni, így jóformán nem is tartjuk a kapcsolatot.
Ezen kívül csak kollégáink vannak, így "külön", de velük annyira nem szoros a kapcsolat. Olyan ember nincs, akit egyikünk nem kedvel, másikunk meg nagyon jóban van vele. Az "ellenségeink" közösek 😈

Mindkettőnknek van baráti köre amibe így 10 év után már nyilván beletartozik a párunk is. Ugyan úgy jóban lett ő is az én barátaimmal, én is az övéivel. De nem járkálunk mindenhova együtt, nem vagyunk összenőve. Nyilván együtt vagyunk hívva mindenhová, de ha a másik nem ér rá vagy nincs kedve akkor megyünk egyedül.
Ellenkező nemű barátai (inkább haverjai) is vannak mind a kettőnknek. Mostani vagy volt kollégák, barátok párjai, egyetemről megmaradt barátságok stb.
Kapcsolattartás meg kb minden platformon. Van vagy 3-4 facebookos csoport meg csoportos messenger beszélgetés, de ha sürgős a dolog akkor nyilván inkább telefonálunk.

Barátokkal szorosabb a kapcsolat. :)
Nálunk olyan érdekes, közös érdeklődés miatt az ő baráti köre valamennyire az én baráti köröm is, bár ez visszavezethető arra, hogy így találkoztunk. :)
Viszont fordítva pl nem minden esetbe, vannak olyan egyéb köreim, munkahelyi barátok, hobbikhoz kapcsolódó társaságok, amikben pedig ő nincs benne, mert annyira nem érdekli. Ezt ilyenkor ráhagyom. :) Próbáltam bevonni, de jó is egy kis külön lét is néha. :)
Barátomnak vannak női barátai, egy része nekem is barátnőm és teljesen jó így, mert megvan a bizalom közöttünk, így egyáltalán nem zavar. :)
Élőben és online is tartjuk a kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!