Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánybarátom (15) már két éve benne van a bizniszben, és a 40+os pasikra bukik. Szeretném megérteni; mi ez nála?
20 éves fiú vagyok, a lány egy nagyon jó barátom. Nagyjából fél éve mondta el, hogy ő az idősebbekhez vonzódik CSAK. Aztán elmondott egy-két pikánsabb információt. Én eddig viszonylag jól tűrtem h miket mesél, s hogy védi az ő nézetét. Szerinte az kész tény, h egy férjezett pasas megcsalja a párját. Szerinte egy 40-es pasi nem csak a friss punciért fekszik le egy tinivel, hanem érzelemből. A lány jelenlegi szerelmének családja van, a pasas 43. Szeretők... A lány viszont ennél többet nem hajlandó elárulni az emberről. Kényszeresen védi, minden elejtett félmondat után megsértődik, ami akár csak utal erre a pasasra, és a józan eszű érveket se gondolja végig.
Ha a pasas nem beszél vele, a lány kész idegroncs. Ilynekor depressziós, és elküld a pics@ba.
Nagyon szeretném megérteni, h ez mégis mi. Hogy miért van ez, hogy miért védi ennyire, hogy... mindent. Csak szeretném megérteni a lányt, hogy miért ilyen...
Kérlek, segítsetek...
S az is bennem van, hogy egy ilyen idős pasi, mégis a "friss puncin" kívül mit láthat egy ilyen lányban?
A lány szerelmes belé, összejárnak, de ennyi. A lány azt hiszi, h a pasi szereti őt (mert ezt mondta neki) viszont képtelen vagyok ezt elhinni.
"Kényszeresen védi"
Hát ha már 2 éve is lefeküdtek, akkor igencsak van miért, ugyanis ez bűncselekmény, büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés.
7: " Vele csak az a baj hogy az idősebbeket szereti?"
Jó is lenne!
De az a baj, hogy ez egy bűncselekmény.
7: "Ha ő a barátod, akkor támogatod! Mindenben! Ha hibázik, az is az ő dolga. "
Egy barát nem támogat a hibáid véghezvitelében! Onnantól nem barát.
Ah, értem.
Akkor is ez egy áldozati helyzet...
Igazad van neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!