Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szétmentünk lehetek még barátok?
Ha nem fájdul bele a szíved a gondolatba (és az övé sem), hogy elmentek valahova ahol azelőtt összeölelkeztetek, kézen fogva sétáltatok, innentől viszont mint haverok jártok össze akkor működhet.
Nálam biztos, hogy nem menne és nem tudnék így továbblépni. Szerintem az első alkalommal könyörögnék sírva, hogy csináljuk vissza ahogy belegondolnék, hogy nem ölelhetem meg, nem adhatok neki puszit stb.
De attól, hogy nálam a teljes kapcsolatmegszakítás tudna csak működni lehetséges hogy mások tudnak haverok maradni utána is.
Kettőtökön múlik. Ha így egyeztek meg és ezt betartjátok, akkor miért ne? Nálam nem működne? mert vagy... - vagy...
Nem árultad el, hogy miért vagytok alkalmatlanok a párkapcsolatra. Hátha rávezetnénk arra, hogy ez is megoldható, ha...
2.vagyok
Énszerintem simán lehet belőle sima barátság is, ha 1X-2X megölelitek egymást, az még szerintem nem probléma. És barátként ha megölelitek egymást, az is adhat egy jó, kellemes, érzelmi töltetet. Ha szeretetitek még egymást, csak ez a 'kapcsolat-dolog' ami nem megy nektek, akkor szerintem legyetek simán barik. Nem kell félredobni, elhajítani ezt az érzelmi köteléket.
Viszont még egyébként ha nagyon nem bírjátok, akkor szerintem lehet ilyen barátság extrákkal is köztetek, szerintem akár még az se lenne rossz. Nem vagytok komoly párkapcsolatban, tehát ilyen kötetlenebb, és mégis ottvagytok egymásnak, ilyen érzelmi támaszként, meg satöbbi. Ott vagytok egymás mellett.
*Tehát , hogy találkoztok, de le van beszélve, hogy nem egy komoly párkapcsolat, de időnként néha csókolóztok/szeretkeztek.
Ha jól esik mindkettőtöknek, akkor miért ne?
Tehát szal szerintem még akár ez is lehet egy jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!