Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon mocsok módon viselkedik? Hogyan állhatnék bosszút?
A bosszúállással csak még több erzelmi energiát és keserűséget pazarolsz rá.
Hagyd ott és kész. Éld az életed, találj egy normális lányt ő meg realizalja mit vesztett. Ennel nem kell nagyobb bosszu.
Azért valami veled sem stimmel, ha te három hónap után otthagyod a munkádat és elköltözöl egy másik városba valakihez. Aki még annyit sem tett bele a kapcsolatba, hogy néha ő menjen hozzád. Én 3 hónap után akkor sem költöznék össze valakivel, ha helyben lakna és kétnaponta találkoznánk.
.Csak egy dolgot nem árult el,hogy 3 évig senkit nem engedett be a lakásában még az ismerősöket sem és a barátokat sem.(Elvileg)De aztán megfordult a fejemben,hogy ez csak hazugság beszélni valójában élte a szinglik,skalp vadász életformát és kitudja hány pasival játszotta ezt el...
Ha nem árulta el hogy fordult meg ez a fejedben? Illetve most, hogy már látod, hogy ez az oka, miért kételkedsz ebben?
Szerintem ez a csaj beteg vagy te sunnyogsz el valamit, elképzelhető hogy te vagy elviselhetetlen és rátelepszel teljesen, de nincs annyi önismereted, hogy ezt belásd. Mindazonáltal én a helyedben eldönteném, hogy ha jól keresek ott maradjak e a városban és albérletbe menjek, vagy keressek munkát a régi városomban (talán még a régi helyedre is visszavesznek).
Ha te ezt ilyen régóta tűröd és maradsz, annak ellenére hogy ő nem akar téged ott, akkor veled is gondok vannak. Hé megvan, nem lehet az a gond, hogy ő nem tud téged kidobni a saját lakásából?
ma 10:37
Nem ő nem tud kidobni,vagy is bocsi, inkább úgy mondanám,hogy van hogy ki akar dobni van hogy akarja.Variál egyfolytában, múltkor még az volt,hogy akarja,hogy maradjak,3 nap múlva már nem.Az együttélés rátelepedés?Ha valakivel megosztom az ágyam az rátelepedés?Szerinted ha ő minden nap egy ágyban alszik velem és szexel is velem az rátelepedés?Senki nem kényszeríti erőszakkal,hogy egy ágyban aludjunk és ott szexeljünk is.Senki nem tart pisztolyt a fejéhez.Akkor vajon mennyire akar kirakni?Én ha nem akarok a lakásomban valakit,akkor nem fekszem vele egy ágyban és pláne nem szexelek ott vele.Az igazság az,hogy hol akarja és hol nem,hogy itt legyek és ő maga sem tudja mit akar.Hol kenyérre lehet kenni,hol utálja hogy itt vagyok...
Nekem úgy tűnik, hogy te otthon laktál faluban, átköltöztél egy csajhoz, akinek volt lakása nagyvárosban, 3 hónap után, remek lehetőség volt neked.
Az a minimum, hogy fizeted és csinálod mindennek a felét, ezért nem jár pirospont! Most ki akarnak dobni, de ahelyett, hogy elhúznál ott maradsz, mert kényelmes, csak szidod a csajt, aki spórolni neked havonta 60ezret(egy szoba ára), és győzködöd, hogy hülye, ha ki akar dobni.
Nem az! Mással élni nehéz, annak kell alkalmazkodnia többet, aki odamegy! Megkérdezted mit hova pakolj? Én utálom, ha valaki rossz helyre rakja az evőeszközt(vagy fordítva hányja be), vagy a tejtermékek mellé rakja a húst a hűtőben. Pláne egy kb vadidegen, 3 hónapos átmászkálás után, ami szerintem tök rendben van, hogy a pasi megy a csajhoz, pláne, ha a pasi a szüleivel él.
Az meg abszurd, ha azt hiszed azért szeretünk valakit, mert kitakarít maga után és ő is vesz kaját a lakásba, vagy ha elmegy velünk moziba.
Szerintem nem szeret a csaj, rájött, hogy jobb egyedül, ki akar dobni, ami normális, te meg támadod, meg sajnáltatod magad, ezért meggondolja magát, aztán rájön, hogy marhaság, és újra kidobna. Normális, ha az ember nem minden nap ugyanazt érzi, joga van változtatni a véleményén!
Én is kidobtalak volna, hálistennek van elég önbizalmam ahhoz, hogy meg is tegyem.
Az meg mi már, hogy úgy költöztél oda, hogy hazugnak gondoltad?? És őt szidod, amiért a szüleit nevezi meg, mint anyagi támaszt nehéz helyzetben?? Ez a normális. Aljas élősködő vagy, szerintem te vagy beteg a kapcsolatban, ez tiszta nárcizmus.
Mondanám, hogy húzz el onnan, de hülye leszel, hisz többször kidobtak mégis ott rinyálsz, hisz van kit dugni, van ingyenlakás, kész hawaii neked az élet! Derogál az albi, mi?
#13, mellényúltál.
Lásd be és lépj tovább, volt hasonló nőm: reménytelen.
Térj vissza a régebbi életedbe!
ma 11:45
Nagy városból költöztem hozzá,onnan ahol sokkal jobbak a lehetőségek,városi gyerek vagyok,előtte évekig külföldön dolgoztam,soha nem volt rossz életem,mindig volt félre tett pénzem,most is van.Ebbe a kapcsolatban rengeteg pénzt öltem,amióta együtt élünk,minden áldott nap,én vásárolok be, plusz a rezsi felébe beszállok,úgy ahogy mondtad.Szóval te milyen jogon minősitesz engem?Egy sokkal jobb fizetést hagytam ott miatta, külföldről jöttem haza miatta te szerencsétlen...De nyilván falusi vagyok te kőbunkó suttyó.
#14, csak a pontosság miat": nem te osztod meg az ágyas vele, hanem fordítva .
De lakva ismerszik meg az ember, ennyiből is világos már, hogy ezt nem kell tovább erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!