Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Te ennyire sötét vagy? Naponta gyártod itt az ostobábbnál ostobább kérdéseket. A kérdések ugyanazok, csak a másik nemet célozva meg. Te fárasztottad itt a jónépet azzal is, hogy milyen lehet egy szerb, orosz, szlovák, francia, német, angol stb. férfi? Persze külön kérdésekben. Unatkozol?
2/9 anonim válasza:
Ha nem 60 kiló mellé, engem nem zavar.
3/9 anonim válasza:
Nem.
170 alatt nem veszek emberszámba senkit.
4/9 anonim válasza:
Mérőszalaggal járok az utcán és ha valaki tetszik, megmérem. Sajnálom, csak 161 centisekkel állok szóba.
5/9 anonim válasza:
Igen, mert felnőtt, hetero, egészséges FÉRFI vagyok, nem csicska tini majom!
6/9 anonim válasza:
159 centi vagyok, lassan 7 éve párkapcsolatban. Párom 172 centi.
Anyukám 149 centi volt, apukám 184 centi.
Egyéb kérdés?
7/9 anonim válasza:
... és még válaszolnak is rá...nincs lejjebb...
8/9 anonim válasza:
Ez de hülyeség. Én majdnem két méteres srác vagyok és még én is simán, ha más dolgokban is klappolunk.
A nőknek aztán abszolút felesleges a magasságukon rugózniuk. Az alacsony srácokat még sajnálom egy kicsit, de alacsony nőként nincs hátránya senkinek az ismerkedésben.
9/9 nemaRendőrség válasza:
Én személy szerint nem.
Próbáltam, fájt a nyakam, derekam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!