Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyetértetek abban, hogy a ha valaki nagyon, de nagyon megbánt, az megbocsájthatatlan? Sőt én annak a híve vagyok, hogy ő is kapja vissza ugyanazt, amit én kaptam tőle.
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy bosszúálló típus, de úgy érzem, hogy ez túl sok volt tőle (exemtől)... Azóta mentális problémákkal is küszködök, paramoiám, téveszméim vannak stb. Sajnos gyógyszert is kell szednem. Egyébként agresszió is előjött belőle néha, sokszor kiabált velem, nehéz volt vele kibírni, több mint másfél évet. A végén már egyre ritkábban jött, mindent a munkára fogott. A kocsija volt a mindene, pedig nem egy luxusautó. Állandóan fényezte és takarította. Egyszer ráléptem a kocsi küszöbére és, nagyon flegma volt velem, azt mondta hogy összekarcolom a cipőmmel, ami egyébként teljesen lapos talpú volt.2019. nov. 13. 02:21
11/15 anonim válasza:
Bosszúállás sose jó megoldás, csak nyomorultabbul érzed magad tőle. Megbocsátani nem kell, inkább a te lelki békéd érdekében kéne mihamarabb elengedned.
De látom a válaszoktól is menekülsz, akkor meg minek kérdeztél? Kaptál 4 választ, ami nem tetszett és le is zárod a témát? Kicsit gondolkodj el, miért menekülsz az igazság elől.
12/15 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a válaszokat! Hát igen idegileg kicsit gyenge vagyok, feszültebb, szorongósabb, érzékenyebb mint egy átlag ember (Rák vagyok), azt mondják ez a legérzékenyebb csillagjegy. Rám teljes mértékben igazak a jellemzői, de azért nem teljesen hiszek ebben az egészben.:D Hát rávettetek, hogy felejtsem el a bosszút, értelme nincs. Nem jutunk vele előrébb, inkább csak olaj lenne a tűzre. Inkább csak tiltom és törlöm mindenhonnan, képeinket is letörlöm, mert csak előhozná a régi sérelmeket.
2019. nov. 13. 11:40
13/15 anonim válasza:
Jól teszed kérdező. Hidd el, később örülni fogsz annak, hogy nem süllyedtél a szintjére. Sok sikert a mihamarabbi felejtéshez!
14/15 anonim válasza:
Na ez már egy sokkal okosabb döntés :) gyorsabban kigyógyulsz, hidd el.
Nekem volt egy exem, aki nagyon kikészített idegileg, másokkal flörtölt, meg is csalt az exével és még sorolhatnám. Nekem is kikezdte az idegeim és az emésztésem is, sajnos kellett 3 év, mire jobban lettem fizikálisan és mentálisan is (11 vagyok)
15/15 anonim válasza:
Igen, van olyan illető az életemben, akinek képtelen vagyok megbocsájtani. Igazából már nem is akarok, ő nem létezik és pont. Biztosan vissza fogja kapni a tetteit valamilyen formában, de én ebből inkább kimaradok. Eleget bőgtem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!