Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hét múlva leszünk a barátnőmmel 1 évesek. :D Szerintetek mit vegyek neki? Egy szív medált? Melynek egyik fele az én nyakamba, másik pedig a barátnőm nyakában van?
Fiúk-Lányok egyaránt kérek válaszotokat! Mert én szívesen hordanám, és egy lány örülne neki? Szerintetek? :D
[link] Unas.hu/shop_ordered/9301/shop_pic/Ag_M091. jpg
Köszi a válaszokat!! :)
Első évfordulóra medált?
Inkább vegyél egy vibrációs gyűrűt, az mind a kettőtöknek jó.
20/F
inkább egy sima nyakláncot vagy karkötőt vegyél neki (gyűrűt ne!) de te tudod mennyire romantikázós a barátnőd
nekem nem jönne be (21/N)
ez olyan barátok köztös...
lányos dolgot nem szabad a pasiknak venni.tehát semmi plüssmackó,semmi lányos kulcstartó v medál...
szép boxer,sok csoki,esetleg vmi programra egy jegy!karlánc-de vmi egyedi pasis,pl bőrszíjas,v ezüst szemcsés.+1közös fotó
hét én örülnék neki, szerintem ez nagyon kedves gesztus. meg hogy egyáltalán gondolt rám, én örülnék neki:)
L/16
Akkor szerintetek az jó lenne, ha elvinném egy koncertre? És utána együtt aludnánk, és csinálnánk egy-két dolgot? ;)
Meg neki egy, nyakláncot?? Amin pl. egy szíves medál van, de nem széttörhető??
Hmmm?? :)
Amúgy köszi a válaszokat, és véleményeteket.. ;)
Amúgy miért barátok Közt -ös? Kérek magyarázatot, és LINK -eljetek képet, hogy: ott ki mit kapott? :O :D
A válasz megírásának időpontja: ma 13:30
azért mert 16 éves vagy és még semmit nem éltél nem vagy képes értékelni semmit csak a tárgyakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!