Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési szakaszban miért ecseteli az emésztési problémáit?
Figyelt kérdés
Leírja, hogy fosott, mert bekajált valamit, amit nem kellett volna, és buli előtt olyat evett, amit később megbánt, mert nem tett jót a beleinek?🤣2019. nov. 10. 19:14
2/12 anonim válasza:
Hát istenem, ennél nagyobb bajotok ne legyen :D
3/12 A kérdező kommentje:
Ezzel akar elcsàbítani vagy mi?
2019. nov. 10. 19:21
4/12 anonim válasza:
a pasik ilyenek, én is szoktam ilyet mesélni a nőnek, hogy ma akkora kupacot tettem a budiba, hogy 2 kilóval könnyebb lettem. Ezzel is lehet nevettetni a nőket.
5/12 anonim válasza:
Haat ha vannak olyan allatok amik parzasi tancot jarnak gondolom olyanok is vannak amik a kakijukkal csinalnak valamit... :)) Na ez olyan
6/12 anonim válasza:
Ezt majd később leírhatod, ha olyan kérdés lesz, hogy "Mi volt életetek legbizarrabb randija?" :DDDD
Amúgy ő a férfi volt vagy a nő?
7/12 anonim válasza:
Hamarosan fingik is neked,mert hogy az a bizalom jele.
8/12 anonim válasza:
Ez jó, ilyennel még nem futottam össze, olyan volt már, hogy a nemibeteggondozóról mesélt, mennyire szexi volt a nővérke.
10/12 anonim válasza:
Kicsit túl őszinte, te meg kicsit túl merev vagy.
A kommunikáció meg nagy nulla köztetek. Jobb helyeken ilyenkor meg lehet beszélni, hogy oké, becsülendő az őszinteség, de nem igazán szereted, ha ilyenekről beszél. Ennyi. Probléma megoldva, és nem ettől lesz normális, vagy b*nkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!